петък, 3 декември 2010 г.

Sony Bravia KDL-22PX300 LCD прави място за PS2, ви класическа колекция игра

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/sony-bravia-kdl-22px300-lcd-makes-room-for-a-ps2-your-classic-g/:
Sony Bravia KDL-22PX300 LCD прави място за PS2, ви класическа колекция игра
Разбира се, на PS3 е, което е и хип случва за феновете на Sony играта, но ако не се качват един от първото поколение (закръглено) единици, които са под въпрос за подпомагане на най-великото поколение игри: такива, които освобождава за PS2 . Но не гриза благородна игра, и не се оплакват за търговия, която конзолата в магазин за $ 15 кредит за няколко години назад. Просто си купите нов телевизор! На Sony KDL-22PX300 LCD е доста голямо парче база, която се крие напълно работещи PlayStation 2. Тази конзола е напълно съвместим с игри ДВ PlayStation и естествено също играе DVD-та, но ако това не е достатъчно за вас пиксела, четири HDMI порта изчака непохватен сонди на кабели от източници, които по-добре да се справят с начина на 720p му панел. Комплектът може да послужи на видео от услуги на Sony Bravia през Ethernet или безжична опция устройството. Той е на цена £ 200 в Обединеното кралство, което е само на кърлежи над $ 300 и, честно казано, не е твърде лошо сделка. Нито дума за американска версия, но ще се нуждаят от SCART-ectomy преди това се случи.

Sony Bravia KDL-22PX300 LCD прави място за PS2, ви класическа колекция игра първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 г. 08:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник reghardware | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар