понеделник, 29 ноември 2010 г.

Компилиране на WikiLeaks Fallout

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WfFNsp7KUvs/story01.htm:
Сега, когато светът е известно време за обработка на четвърт милион дипломатически документи, публикувани от WikiLeaks в неделя, в медийното пространство е пълно с реакции, заплахи и предупреждения. Някои американски законодатели се оплакват, силно и продължително, с аргумента, че "WikiLeaks се излагат на риск живота и свободата на безброй американците и не-американци, по целия свят." Държавният секретар Хилъри Клинтън призова за течове "не само атака срещу чуждестранни интереси на Америка политика, това е атака срещу международната общност." "Гардиън" посочва, че това не е работа на медиите за защита на дипломати от срам, и други представители на САЩ изглежда са съгласни, като се фокусира яростта им, а за сигурността практики по време на чувствителна информация. Пентагонът и други агенции търсят начини за засилване на сигурността, като обеща, увеличено вътрешно финансов контрол и за забрана на способността на системи, съдържащи класифицирана информация, за да се свържете с палеца дискове или други сменяеми носители. В същото време, няколко служители изглежда да е публично коментиране на съдържанието на течове, които със сигурност ще предизвика дипломатически проблеми по целия свят.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Softbank прави 16GB IPAD WiFi + 3G безплатно с двугодишен договор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/softbank-makes-16gb-ipad-wifi-3g-free-with-two-year-contract/:
Един IPAD за Zilch на договора? Yessir ... но само ако багажа и се премести в Страната на изгряващото слънце. Softbank Mobile е просто обявяване на нов план за таксуване, което прави е 16GB Apple IPAD WiFi + 3G модел напълно безплатно с две години данните споразумение в Япония , и за тези, които припомни, че е "безплатен", тази ситуация е малко по-различно. Виждате ли, няма вградена месечна такса за това, вместо да плати Свали си IPAD над 24 месеца, всъщност това става за нищо, стига да сте кошер с разклоняване на ¥ 4,725 ($ 56) на месец за че 3G доброта. Сделката започва на 03 декември, и ние имаме странно, странно усещане, че ще направя много добре, ако е търгуван правилно. И от "правилно", имаме предвид "на всички."

[Благодаря, Кен]

Softbank прави 16GB IPAD WiFi + 3G безплатно с двугодишен договор първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 15:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Softbank Mobile (в превод) | Изпрати | Коментари

Moodle 1,9 Разширение за развитие

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gvoZM6-CtqE/story01.htm:
melbenson пише "Moodle 1,9 Разширение за развитие от Джонатан Мур и Майкъл Churchward, публикувани от Packt издателство, определено доставя това, което казва за книгата корица -" Персонализиране и разширяване на Moodle с помощта на неговата здрава плъгин системи. " Тази книга, предназначена за потребители с солидни познания на софтуера Moodle Moodle и технологии, няма много работа за отваряне на вратите към творчески и полезни идеи, за да вземе Moodle сайт на следващото ниво. Книгата е на читателя чрез много примери за персонализиране и редактиране на кода на Moodle в лесен за разбиране, удобен за потребителя начин, но също така представя на читателя с предизвикателни и модерни концепции. " Прочетете, за останалата част от прегледа на melbenson.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sectra виртуални масата за аутопсии на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/sectra-virtual-autopsy-table-available-now-stan-brakhage-nonplu/:
Въпреки че не предлага нещо остро, ужасна красота (или кръв) от Акта за Виждайки със собствени очи, Sectra на Visual Imaging таблица ще ви позволи да извършите "виртуална аутопсия", с помощта на КАТ и ядрено-магнитен резонанс сканира за пускане 3D пресъздаване на на пациента орган на голям, мултитъч таблица. Нещо повече, тялото може да се разгледа - и дори реже с "виртуални нож." И това е най-накрая на разположение "за масите", както една фирма представител го поставите в имейл тази сутрин (въпреки че ние нещо като фигура, която, ако имате машина за MRI най-вероятно не са една от "масите"). Проверка на PR след почивката, или удари на източника връзка да се получи един за себе си.

Продължавам четене Sectra виртуална таблица аутопсия на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed

Sectra виртуална таблица аутопсия на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември, 2010 15:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sectra | Изпрати | Коментари

Apple забрани списание Android App От App Store

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_fwg8fKEC8/story01.htm:
recoiledsnake пише "Apple набрани борбата му с Android на ново ниво днес от забраната едно списание андроид ап от своя App Store, като няма начин за потребителите да инсталират приложенията на iPads, Iphones и IPod докосва без съвети и трикове. Причината за отхвърляне, както е дадено от представител на Apple, е: ". Знаеш ли ... вашето списание ... Това е просто за Android .... не можем да имаме, че в нашия App Store ' В два пъти месечно издание - на колега Android на iPhone списание Диксън започна пускането по-рано тази година -. Стартира 11-ти ноември "Това е смешно, защото аз наистина не мисля, че ще продават много списания за Android чрез Apple App Store," Диксън заяви пред медиите Watch. "Но въпросът е, когато това се случва." Това идва по петите на работни места се нахвърля върху Android, като го нарече фрагментиран, и патент атаки на Android. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Заключване на велосипеди се изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Ако сутрин чаша Haterade? Пригответе се да го продухана. Екип от колоездачи / инженери са се събрали това, което може да е най-хубавото нещо да се случи на велосипеди, тъй като Ланс Армстронг, с (в момента анонимен) поле катерене наем заключване, създаден за собствените Конрад Германия. Няма нито дума от това дали (или когато) тази фантазия измишльотина ще влезе в продажба, но ние знаем най-малко един холандски населението , което ще се разделя с най-много евро, колкото е необходимо, за да вземе един дом. С две думи, това устройство ленти около близката светлина поле и след това носи под наем във въздуха (и по този начин, далечен от ръцете на крадците) чрез дистанционно управление. Единствените проблеми? От една страна, това е огромна и трябва да докаже, тревожен за носене. На второ място, ще бъде в цял куп неприятности ако някои друг шегаджия реши да походи си под наем на едно и също поле под твоя. Anywho, видеото след почивката е определено си заслужава да гледате.

Продължавам четене велосипеди заключване изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео)

Заключване на велосипеди се изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 г 12:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmag | източник SFGate | Изпрати | Коментари

Sony PSP да получат неограничен музика направо от облака базирани Qriocity услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Само дни след като на Sony Qriocity видео при поискване услуги отиде на живо в цяла Европа, в това мухи - новината, че от горепосоченото връчване ще се разпространява с криле и да докосвате PSP за кратко време. Слово на улицата е, че следващата PlayStation Portable обновяване (v6.35) ще вземе Music Unlimited, задвижвани от Qriocity, описан като "нов, облак-базирани, цифрови услуги музика от Sony, която ще даде любителите на музиката достъп до милиони песни съхраняват и синхронизирани през облак. " След актуализация, потребителите ще забележите нова икона в XrossMediaBar на PSP-то в категория "Музика", а освен това, че Media Go приложение за управление на PSP за сваляне на вашия компютър ще се актуализира ", с подобрения в потребителския интерфейс и разширено редактиране на изображения инструменти. " Sony оставащите майка на една дата на пускане, но в интернет вече е гъмжащ за това какво може да означава за предстоящото PlayStation Телефон . Ще Sony най-накрая да има крака с течение на IOS с вкоренено неограничен клиента музика? Едно момче може да мечтае, той не може?

Sony PSP да получат неограничен музика направо от облака базирани Qriocity услуга първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 година 12:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Boy Genius Report | източник PlayStation блог (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Империята отвръща на удара Киршнер директор Ървин умира на 87

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tvMzshasK1w/story01.htm:
bigredradio пише "Империята отвръща на удара режисьор Ървин Киршнер умира в дома си в Париж, след като получи от заболяване, неговата кръщелница Адриана Santini потвърди пред АФП в понеделник. Той е бил 87."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, че може да се докосне назад

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, които да те докосна гърба
Сензорни екрани са егоистични любовници, като си нежна ласка и нетърпеливи кранове без да предложи на намек за обратна връзка с вас. Виждали сме се опитва да промени това, като прототипи от Toshiba и Senseg , които добавят малко текстура на повърхността може да бъде докоснат, но сега Microsoft може да се търси да могат тези динамични осезаемост на един от най-големите може да бъде докоснат повърхности: повърхността . Наскоро заявка за патент на тема "Светлината предизвикани от Shape-памет Полимер на екрана на дисплея" описва техника за дисплея, която използва инфрачервена светлина за откриване на допир, но и за "селективна промяна на топологията на топологията за смяна слой." С други думи: да стане неравен или гладък. Някои дължини на вълните на светлината, проектирана върху екрана може да доведе до райони на тази топография слой се разшири или договор, които биха могли в крайна сметка означава всички ни плаче за внимание, най-накрая да се отговори в натура.

МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, че може да се докосне гърба първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 год. 11:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink New Scientist , QikGlance | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Playboy пресата "кора до кора" не-толкова-дискретни 250GB твърд диск

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
Е, накрая може да хвърли, че багажника в гаража си дядо. Heffner наследство на Хю е взел пример от National Geographic - в един може би не са ужасяващи начин - и си партнира с издател Bondi Дигитални да се освободи (вероятно Seagate-брандирана ) 250GB външен твърд диск, пълен с всеки брой на Playboy пуснати след 1953 година. Неговата $ 300 исканата цена е около четири пъти това, което бихте платили за прясно G-клас 250GB диск днес, но в сравнение с 57-записване, цифрови трезор със сигурност е една сделка. За разлика от пътеката подготвили усилията си с iBod все пак, благодарение на видни поставянето на марката икона на папийонка на износване зайче и името, няма шанс за използване на това устройство за практически задачи като архивиране на TPS отчети в офиса. Подобно на решението за постепенно премахване на DVD дискове в полза на видео при поискване обаче, тази мярка позволява да се установи списание не се страхува да остане в крак с тенденциите съдържание потреблението на. Следваща спирка, хранене цвят ?

Playboy пресата 250GB "кора до кора" не-толкова-дискретни твърд диск първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 год. 11:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник Reghardware | Изпрати | Коментари

Apple, Microsoft, Google атакувани за Evil Плугинз

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bS3vut1I_mU/story01.htm:
nk497 пише "А Exec Mozilla е атакувала Apple, Microsoft и Google за инсталиране на плъгини, без разрешение на потребителите." Защо Microsoft, Google, Apple и други, мисля, че това е ОК практиката за добавяне на плъгини за Firefox, когато съм инсталиране на софтуера си пакети? "Аса Dotzler пита:" Това е точно как един троянски кон работи ... Тези допълнителни парчета софтуер, инсталиран без мое съгласие не може да бъде опасен, но средствата, с които те са инсталирани е подъл, задкулисно, и невярно. "Той ги призова да" спре да бъде зло. ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.