понеделник, 29 ноември 2010 г.

Харвард учени подмладяване възрастни мишки, смея maniacally

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/harvard-scientists-rejuvenate-elderly-mice-laugh-maniacally/:
Обръщането на тенденцията на застаряване е един от най-големите мечти на човечеството, но изглежда, че ни гризачи господари са ни биеш с него. В Харвардския медицински институт показа "драматичен обрат" в процеса на стареене при повторно въвеждане на ензима теломераза в стари и немощни мишки. Какво се случи, е, че тяхното естествено износени органи започнаха да се регенерират, вместо да деградира още, да ги връщането обратно на един млад здравословно състояние. За съжаление, докато резултатите от това проучване са изключително важни, има няколко предупреждения да направи: първо, мишки въпросните са генетично модифицирани да страдат от липса на теломераза, които може да са напомпани на резултатите от тестовете, в сравнение с редовните мишки, но по-важното, което представлява увеличение в toelomerase при хора е "запазена марка на най-човешки ракови заболявания." Така че, ако искаш снимка на Бенджамин приставката бутон, ще трябва да бъдат много търпеливи, наистина. За сега, нека просто се радваме, че Algernon и неговите приятели са открили извора на младостта си.

[Благодаря, Vygantas ]

Харвард учени подмладяване възрастни мишки, смея maniacally първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември, 2010 06:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink "Гардиън" | източник Характер | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар