понеделник, 29 ноември 2010 г.

Седмица Inhabitat в зелено: модернизиране на националната мрежа на САЩ, да не говорим за пустини и пирамиди

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/inhabitats-week-in-green-modernizing-the-us-national-grid-not/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Тази седмица в Inhabitat, бяхме благодарни, за да може да станем свидетели на дългоочакваното разкриване на футуристичния захранван със слънчева енергия Masdar институт в Абу Даби, и ние също чух вълнуваща новина, че учените разработват проект, който може да ни трябва помощта на Сахара пустинята да предостави 50% от енергията в света до 2050 година .

Ние също бяха заслепени от динамична "танцуват" Фасада на Кийфър шоурум Технически и това много висок зеленина с пари пирамида уловени нашите очи с модерния си вземат на древните маите архитектура. В света на зелените технологии са много, за да бъдем благодарни за твърде като американското министерство на енергетиката обяви, че ще награда $ 19 милиона за модернизиране на националната мрежа и зелен транспорт видя първия полет захранва от ятрофа базирани на биогорива . На по-светъл забележи, слънчево-електрическа инвалидна количка и дизайнер готов да започне от 200 морски мили пътуване, за да покажат своите възможности.

За тези от вас, на лов за понеделник Cyber сделки, не забравяйте да погледнете нашата Green Gadget подаръци Пътеводител с нашите снимки за най-горещите екологични технологии там. Ние също забелязан този гениален оратор система дървесина , че усилва музика с помощта на свойства на материала е от и не се нуждае от електроенергия на всички.

Седмица Inhabitat в зелено: модернизиране на националната мрежа на САЩ, да не говорим за пустини и пирамиди първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 19:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар