понеделник, 29 ноември 2010 г.

Microsoft води преговори да започнат нова услуга, телевизор с помощта на 360?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/microsoft-in-talks-to-start-new-tv-service-using-the-360/:
Media Center TV Записано
"Майкрософт" е странно тиха по време на последните умни експлозия телевизия, въпреки че тя е може би най-зрял набор от продукти в Windows Media Cente R и Mediaroom , а сега ние знаем защо: Ройтерс казва г-жа е среща с медийни компании в опит да се създаде изцяло нова услуга телевизия вероятно, доставени чрез Xbox 360. Очевидно има много възможности на масата, като се започне от пълно на "виртуални кабелен оператор" с месечни такси за използване на 360, като разширение на съществуващите инициативи cableco онлайн телевизия просто да доставят някои канали като ESPN и HBO а ла карт, и източници на "Ройтерс" казват, че планът може да отнеме още 12 месеца, за да се развива. Това звучи като прекалено дълго, ако ни питат: Apple и Google са водене на пълно работно на дневна нападение, а ние не можем да си представим Microsoft е готова да пропуснете друга технология цикъл - особено не тази, в която държи значително се възползват от 360 инсталирана база и доказан историята като устройство за IPTV на няколко оператори в целия свят, включително Uverse . Ще видим какво ще се случи - това звучи като битката може най-накрая да се присъедини.

Microsoft води преговори за започване на нова телевизия експлоатация използвайки 360? първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 10:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар