понеделник, 29 ноември 2010 г.

iPhone 3G, 3GS се IOS 4.2.1 отключване, като се използват рискови ultrasn0w заобиколно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Не мога да чакам друга минута за вашия iPhone 3G или iPhone 3GS да бъде носител отключена още веднъж? Ако и то само ако сте вече работи най-новия фърмуер, всъщност можете да отмъквам малко IPAD код, за да изберете необходимата брави - макар че има някои сериозни рискове от това. В iPhone Dev Team има нова версия на PwnageTool , която използва 6.15.00 бейсбенд от IPAD фърмуер 3.2.2, която, които просто така се случва да работи идеално на iPhone 3G и 3GS от телефони, така и на таблетки от тази епоха използват една и съща Infineon радио чип . Ако знаете пътя си около IPSW и редовно стенд-преса SHSH петна, можете да изтеглите целия софтуер, трябва точно сега - но ако не, може да искате да направляват ясно на производството за момента. Говорихме за рисковете, преди малко, и в този случай има доста - като невъзможност да се понижи от 6,15 бейсбенд или някога направи пълен възстанови отново, а това е доста вероятно, че Apple няма да изглежда любезно на гаранцията си, ако те намеря работа IPAD софтуер. Тях е най-паузи, хлапе.

iPhone 3G, 3GS се IOS 4.2.1 отключване, като се използват рискови ultrasn0w заобиколно решение първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 година 17:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | източник Dev-Team Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар