понеделник, 29 ноември 2010 г.

KDDI развива зуум-подобри системата за HD филм стрийминг на смартфони (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/kddi-develops-a-zoom-enhance-system-for-hd-movie-streaming-on-sm/:
Тъй като не всеки смартфон разполага с пълен 1080p резолюция (все още), KDDI е R & D Labs да излезе с нов метод за масажиране на максимума от HD филм потоци докато сте в движение. Вие все още ще можете да удрям с юмруци си беден мобилно устройство и връзка с пълната резолюция поток, трябва да го желаят, но иновациите KDDI е в разработването на система, чрез която можете да се фокусирам върху определени части на фуражи, са на добивната поток Вашите изисквания за отдалечени сървъри някъде и след това да получават само нещата, които искате да видите върху устройството. И тъй като на гореспоменатите пиксел дефицит на телефона си, наемането на работа на този метод най-често ще доведе до незначителни загуби снимка вярност, ако има такива. Най-голямата полза, обаче, може да бъде на превозвачите като KDDI, който в крайна сметка се налага да носят по-малко данни назад и напред, дори ако тя не дойде в по-незначителни разходи от страна на сървъра. Видео след почивката.

Продължавам четене KDDI развива увеличение-подобри системата за HD филм стрийминг на смартфони (видео)

KDDI развива зуум-подобри системата за HD филм стрийминг на смартфони (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 г 03:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo.tv | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар