понеделник, 29 ноември 2010 г.

Switched On: Iconic клавиатурата на Acer

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/switched-on-acers-iconic-keyboard/:
Всяка седмица Рос Рубин допринася Switched On , колона за потребителските технологии.

Когато Acer обяви плоча на нови устройства в Ню Йорк натиснете конференция миналата седмица , основната съобщение е проста - клавишни са прави като пуйка на благодарността. Компанията въведе масив на таблетки, повечето от които започнаха да работят с Android, с размери, вариращи от пет до десет инча всеки. Това е почти толкова широк състав, както Archos, която е къса до това, което повечето биха взели предвид цифров аудио трева играч с три-инчов таблетка (tablette?) И предшественик на това, което със сигурност ще бъде безмилостен порой от таблетки на плоча за CES. Единният проява на физическо устройство QWERTY за въвеждане на текст е клавиатурата док, предназначени за 10-инчов таблетка работи Windows.

Но колкото таблетка линия на Acer изглежда готова да писия през следващите море от приликата му Iconia лаптоп открояваше, eschewing клавиатура за втори 14-инчов сензорен екран за да съответства на основния дисплей. За разлика от двойния 14-инчов шарнирно устройство KNO обсъждат в колони преди , това е ясно, предназначени да бъдат използвани в пейзажна ориентация, и за разлика от 7-инчов Toshiba Libretto , на Iconia не се позиционира като някакъв вид издание експеримент ограничен . Ако не друго, Acer сигнализира, че ще бъде първата от серия от продукти, които да разгърне през следващите няколко години.

Продължавам четене Switched On: Acer е Iconic клавиатура

Switched On: Acer е Iconic клавиатура първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември, 2010 г. 21:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар