понеделник, 29 ноември 2010 г.

Тайван субсидира развитието на очила без 3D проектор на Delta и гъвкав AMOLED AUO на

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/taiwan-subsidizes-development-for-deltas-glasses-free-3d-projec/:
Знаеш ли на тайванския са доста сериозни за технология, когато ги видите да хвърлят щедро пари в брой във фабриките. Според Digitimes, Delta Electronics и AUO са две нови победители за обща NT $ 600 милиона (US $ 19,6 милиона) финансова помощ от държавата, която ще обхване 45% от всяка една от техните разходи за научни изследвания - така че вероятно не е петдесет на петдесет разделят. Ако всичко върви добре, "Делта" ще изведат някои очила без 3D LED проектори, че спортът висока разделителна способност и широк зрителен ъгъл, като има предвид AUO ще се възползват от последните AMOLED недостиг и развитие на висока резолюция гъвкави панели. Добър опит, хора, просто не ни позволете да ви улов на всички партита на цеха, с тези пари.

Тайван субсидира развитието на 3D проектор Делта очила-свободен и гъвкав AMOLED AUO на първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 год. 07:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 3D дисплей Info | източник Digitimes , MOEA | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар