понеделник, 29 ноември 2010 г.

обратно Safretti с Double Vision висящи HDTV с камина комбо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/safrettis-back-with-double-vision-hanging-hdtv-fireplace-comb/:
Нищо не съвсем казва "празник" като подгряване на изкуствено пожар в просторни, напълно обзаведени апартамента, докато гледате DVD на генерични сняг напълнена пейзажи. Освен ако не сте в нашето семейство, в този случай "празник" е повече за пиянски свади яйце трупче и обвинения. Така или иначе, това прилича на деца в Safretti са подобрили обесване, преносими камини единственият начин, наистина, че може да бъде подобрено: чрез добавяне на HD LCD телевизор към сместа. Не сме сигурни какво Нидерландия на компанията се зарежда за това, но тъй като това как доставчик на ултра-скъпо обзавеждане на дома дори не разполага със служба в страните (най-близката е в Мексико и един в Лихтенщайн отказва да отговори на нашите имейли) ние сме доста сигурни, че няма да си го позволят във всеки случай. Предлага се в два размера, с участието на нито един 37-инчов или 47-инчов телевизор. Вземи по-отблизо след почивката.

Продължавам четене на гърба Safretti с Double Vision висящи HDTV с камина комбо

се върна Safretti с Double Vision висящи HDTV с камина комбо първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември, 2010 08:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Unplggd | източник Safretti | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар