понеделник, 29 ноември 2010 г.

WikiLeaks: Китайски Политбюро отговаря за Google хакерство

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/wikileaks-chinese-politburo-responsible-for-google-hacking/:
Вие трябва да знаете нещо интересно ще излезе от четвърт милион дипломатически кабели, които WikiLeaks само, добре, разкри късно в неделя, както и "Ню Йорк Таймс" е подбран един doozie за нас. Както се оказва, че голяма вълненията в Китай около хакване на сметки Gmail всъщност е разрешено от държавата атака. Това е доклад от китайски информатори, работещи за американското посолство, както и разкриването продължава да се каже, че това е част от "координирана кампания на компютъра саботаж", постигането на широка мрежа от цели, включително и американски машини правителството, американски частни фирми и ... Далай Лама. Ей, Китай едва ли е първата страна, която някога се ангажират с държавно спонсорирани кибер шпионаж (хм, Stuxnet), но не можем да кажем, че не сме разочаровани. Нека да го класа от сега нататък, добре, момчета?

WikiLeaks: Китайски Политбюро отговаря за Google хакерство първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември, 2010 05:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TechCrunch | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар