понеделник, 29 ноември 2010 г.

Playboy пресата "кора до кора" не-толкова-дискретни 250GB твърд диск

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
Е, накрая може да хвърли, че багажника в гаража си дядо. Heffner наследство на Хю е взел пример от National Geographic - в един може би не са ужасяващи начин - и си партнира с издател Bondi Дигитални да се освободи (вероятно Seagate-брандирана ) 250GB външен твърд диск, пълен с всеки брой на Playboy пуснати след 1953 година. Неговата $ 300 исканата цена е около четири пъти това, което бихте платили за прясно G-клас 250GB диск днес, но в сравнение с 57-записване, цифрови трезор със сигурност е една сделка. За разлика от пътеката подготвили усилията си с iBod все пак, благодарение на видни поставянето на марката икона на папийонка на износване зайче и името, няма шанс за използване на това устройство за практически задачи като архивиране на TPS отчети в офиса. Подобно на решението за постепенно премахване на DVD дискове в полза на видео при поискване обаче, тази мярка позволява да се установи списание не се страхува да остане в крак с тенденциите съдържание потреблението на. Следваща спирка, хранене цвят ?

Playboy пресата 250GB "кора до кора" не-толкова-дискретни твърд диск първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 год. 11:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник Reghardware | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар