понеделник, 29 ноември 2010 г.

Sprint и Clearwire доставят WiMAX в Лос Анджелис, щата Охайо, Маями и Вашингтон, обещания СФ на 28 декември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/sprint-and-clearwire-deliver-wimax-to-los-angeles-ohio-miami-a/:
Изглежда, че Sprint иска да получи всеки един оближе на 4G покритие преди Verizon завърта ключа на LTE - днес, джоинт-венчър с Clearwire стартира WiMAX в Града на ангелите на ден -рано от предвиденото . Да не би да мислите, че Лос Анджелис е получаване на специално третиране, пет други клетъчни пазари може да получите вкус на 5Mbps да изтеглите скорости 7Mbps, включително Маями, Кливланд, Синсинати, Кълъмбъс и на нашата нация столица, Вашингтон, с което общият брой на региони, в които си за получаване на някои пътни пари от тази такса $ 10 до 68. Каква е следващата? Ако съобщение за пресата след почивката е правилна, Сан Франциско, най-накрая ще задоволяване на нуждата си за скоростта на 28 декември. Не че някой от тези мастни не са били тайно ползващи 4G вече , разбира се.

Продължавам четене Sprint и Clearwire доставят WiMAX в Лос Анджелис, щата Охайо, Маями и Вашингтон, обещания СФ на 28 декември

Sprint и Clearwire доставят WiMAX в Лос Анджелис, щата Охайо, Маями и Вашингтон, обещания СФ на 28 декември първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември, 2010 01:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар