понеделник, 29 ноември 2010 г.

МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, че може да се докосне назад

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, които да те докосна гърба
Сензорни екрани са егоистични любовници, като си нежна ласка и нетърпеливи кранове без да предложи на намек за обратна връзка с вас. Виждали сме се опитва да промени това, като прототипи от Toshiba и Senseg , които добавят малко текстура на повърхността може да бъде докоснат, но сега Microsoft може да се търси да могат тези динамични осезаемост на един от най-големите може да бъде докоснат повърхности: повърхността . Наскоро заявка за патент на тема "Светлината предизвикани от Shape-памет Полимер на екрана на дисплея" описва техника за дисплея, която използва инфрачервена светлина за откриване на допир, но и за "селективна промяна на топологията на топологията за смяна слой." С други думи: да стане неравен или гладък. Някои дължини на вълните на светлината, проектирана върху екрана може да доведе до райони на тази топография слой се разшири или договор, които биха могли в крайна сметка означава всички ни плаче за внимание, най-накрая да се отговори в натура.

МС се прилага за патент за "лек-индуцирана форма-памет," сензорен екран, че може да се докосне гърба първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 год. 11:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink New Scientist , QikGlance | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар