понеделник, 29 ноември 2010 г.

Softbank прави 16GB IPAD WiFi + 3G безплатно с двугодишен договор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/softbank-makes-16gb-ipad-wifi-3g-free-with-two-year-contract/:
Един IPAD за Zilch на договора? Yessir ... но само ако багажа и се премести в Страната на изгряващото слънце. Softbank Mobile е просто обявяване на нов план за таксуване, което прави е 16GB Apple IPAD WiFi + 3G модел напълно безплатно с две години данните споразумение в Япония , и за тези, които припомни, че е "безплатен", тази ситуация е малко по-различно. Виждате ли, няма вградена месечна такса за това, вместо да плати Свали си IPAD над 24 месеца, всъщност това става за нищо, стига да сте кошер с разклоняване на ¥ 4,725 ($ 56) на месец за че 3G доброта. Сделката започва на 03 декември, и ние имаме странно, странно усещане, че ще направя много добре, ако е търгуван правилно. И от "правилно", имаме предвид "на всички."

[Благодаря, Кен]

Softbank прави 16GB IPAD WiFi + 3G безплатно с двугодишен договор първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 15:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Softbank Mobile (в превод) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар