понеделник, 29 ноември 2010 г.

Adafruit витлото платформа USB примамва DIY електроника строители, "Гангстерите притурки" като цяло

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/adafruit-propeller-platform-usb-entices-diy-electronics-builders/:
Това е ден като днешния, когато осъзнаваш колко зле трябва да се почеше, че само сърбеж и Adafruit и "двете най платки не може да се каца на по-подходящ момент. И двете от тези лоши момчета са класифицирани като притурка Гангстерите, което ги изгодно за покупка без допълнително разследване. Ако решите да, обаче, ще имаме ли, че витлото платформа USB е с отворен код платформа за изграждане на собствените си проекти електроника с нов осем-ядрен чип Паралакс витлото; модела ProtoPlus добавя видео и аудио поддръжка, както и като "създаване на прототипи област." Помагала са на разположение на източника на връзката за тези неопитни с Spin, и само 50 $ / $ 15 (съответно), ще се казват, че си заслужава покупката, ако търсите просто да се пръстите на краката мокри. По-известни като "станаха безнадеждно пристрастен към модифициране", около тези части.

Adafruit витлото платформа USB примамва DIY електроника строители, "Гангстерите притурки" като цяло първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 05:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Adafruit (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар