понеделник, 29 ноември 2010 г.

Sony пожари баража на сензорен екран заявки за патенти, само един пункт в новото PSP

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/sony-fires-barrage-of-touchscreen-patent-applications-only-one/:
Адвокатите на Sony Computer Entertainment America трябва да са силни зает през октомври миналата година, яйца на диви схема, която излезе наяве през тази седмица - серия от осем преплитат всички заявки за патент описва едно устройство с интригуващ сензорен интерфейс. Въпреки че е трудно да се каже каква да бъде формата на окончателното устройство, може да вземе - на приложения показват плъзгачи, clamshells и плочи - няколко отделни балон идеи на повърхността, а ние ще ги отстраните един по един. На първо място, изобретатели изглежда да е по-скоро специално за това да има тъчпад, който е отделен от основния екран - може би дори по гръб като слух PSP2 - и Sony се опитва да патентова начин за манипулиране на обекти чрез екрана , както добре. От друга страна, има много мънкам-джъмбо за да може да "подобри" или "трансформиране" на потребителския интерфейс в отговор на различни форми на вложените материали, което изглежда се свеждат до това: на Sony се опитва да получи някои мултитъч до там, особено щипка до увеличение.

Не на последно място, компанията търси да кордон извън част от сензорните бутони, включително и командват "паста", и патент за "предсказване на двигателя", които ще се променя динамично, на екрана, базирано на последните си поведение. Ако повечето от тези идеи звучат по-у дома си в нов компютър таблетка, а не за игри ръка, а след това велики умове мислят еднакво. И все пак, SCEA е Sony за игри на разделение - пропаднал Linux компютри настрана - така че помислете нас неразрешима задача за сега.

Sony пожари баража на сензорен екран заявки за патенти, само един пункт в новото PSP първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми Ноември, 2010 21:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PlayStation Лайфстайл | източник USPTO (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) ,

Няма коментари:

Публикуване на коментар