понеделник, 29 ноември 2010 г.

MIT развиващите интелигентни адаптивни LED система за осветление, за да намали потреблението на енергия с до 90%

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/mit-developing-smart-adaptive-led-lighting-system-to-reduce-ener/:
Това е много добре, че производителите трябва постоянно настояват за по-ефективно светодиоди , но можем да направим по-добро от това: какво ще стане ако бихме могли да имат LED система за осветление, че изпомпва просто точното количество сок, за да отговарят на нашата променяща се среда? Това е точно това, което дървото huggers в MIT работят в момента. Саид адаптивна система разчита на малък прозорец, който не действа само като позиция следа, калибратор и сензор за димиране режийни LED тела, но също така позволява на потребителя да изберете желаната тон и осветеността на помещението. С други думи: колкото и слънчево или облачно тя не е, все пак ще бъде удобно припичат на една и съща постоянна обувки в стаята си, като същевременно се спестява до 90 процента от енергията. Нашето предположение е, че Philips - проектът е спонсор - в крайна сметка ще пусне продукт на основата на тази технология, но за сега, можете да видите на системата в действие след почивката (от 1:07).

Продължавам четене MIT развиващите интелигентни адаптивни LED система за осветление, за да намали потреблението на енергия с до 90%

MIT развиващите интелигентни адаптивни LED осветителна система за намаляване на потреблението на енергия с до 90% първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември, 2010 год 23:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Добър | източник MIT новини | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар