понеделник, 29 ноември 2010 г.

Sony PSP да получат неограничен музика направо от облака базирани Qriocity услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Само дни след като на Sony Qriocity видео при поискване услуги отиде на живо в цяла Европа, в това мухи - новината, че от горепосоченото връчване ще се разпространява с криле и да докосвате PSP за кратко време. Слово на улицата е, че следващата PlayStation Portable обновяване (v6.35) ще вземе Music Unlimited, задвижвани от Qriocity, описан като "нов, облак-базирани, цифрови услуги музика от Sony, която ще даде любителите на музиката достъп до милиони песни съхраняват и синхронизирани през облак. " След актуализация, потребителите ще забележите нова икона в XrossMediaBar на PSP-то в категория "Музика", а освен това, че Media Go приложение за управление на PSP за сваляне на вашия компютър ще се актуализира ", с подобрения в потребителския интерфейс и разширено редактиране на изображения инструменти. " Sony оставащите майка на една дата на пускане, но в интернет вече е гъмжащ за това какво може да означава за предстоящото PlayStation Телефон . Ще Sony най-накрая да има крака с течение на IOS с вкоренено неограничен клиента музика? Едно момче може да мечтае, той не може?

Sony PSP да получат неограничен музика направо от облака базирани Qriocity услуга първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 година 12:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Boy Genius Report | източник PlayStation блог (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар