сряда, 29 юни 2011 г.

Гроупон много дана: 300,000 купаца рачуни

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O0NPeq3nmuk/Groupon-Deal-of-the-Day-300000-Customer-Accounts:
итвбеннетт пише "Муштерија базе података индијске подружница Гроупон је био објављен, необезбеђене и нешифроване, на лицу места компаније за довољно дуго да индексиране од стране Гоогле-Аустралијски безбедност консултант. Данијел Грзелак, Твеетед вести и такође обавештен Гроупон, који" је невероватно да пружи брз и пун одговор, "рекао је Грзелак на Твиттер-у." Они су заслужни за њихову реакцију. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Патенти Цензура "досадних" Садржај

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndMAXUKVOOc/Google-Patents-Censorship-of-Annoying-Content:
Анонимни читалац пише "Гоогле је добио патент за оцену мотор који задржава право да одобри или одбије садржај који се објављује на Интернету патента се посебно односи на рекламирање и оне прилично инвазивна и узнемирујуће трепери огласе који користе цео опсег. боје паровима који се налазе неугодно људско око: ".. отеловљења описани у овом омогућити Фласх и анимиране слике докумената (нпр., рекламе) Неки од ових типова огласи досадних ' Међутим Гоогле наводи да се огласи само "илустративан пример и идеја могла да се примени на" странице са садржајем (нпр. веб страна), резултатима претраге, е-пошту, апликације, ИМ поруке, аудио садржај или датотеке, видео садржаја или датотеке, остали датотеке, остали подаци и апликација које могу да бораве на једној или више (нпр. мреже) рачунарских система, или други дефинисати концепте или садржаја '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Утисци из Унцхартед 3: отворени бета Дрејк је превара у

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

За оне који у нади да ће узорак мало предстојећих Сони Унцхартед 3: Драке је обмана, програмер Наугхти Дог је стигао са својим поправити. Студио је издао јавну бета на ПлаиСтатион Нетворк, који омогућава Плаистатион плус претплатницима и власницима злогласног 2 до кост рани поглед на мултиплаиер компонента титулу у. Али вреди ваше време да роните у овом ограниченом, груба Онлине Тест бета?

Бити љубитељ онлине претходни унос понуда, био сам узбуђен да видим шта Наугхти Дог тим ће донети на сто у том периоду. До данашњег дана, ипак, сматрам да је Унцхартед 2: Амонг Тхиевес је један од најбољих онлине искуства могу се наћи на ПлаиСтатион 3.. Игра Основне механике преведен и на конкурентне арени, нудећи подстицаје за играче да успори и надмудри своје противнике са добро постављен поклопац и прикривање. Срећом, овај тип мултиплејер афера је верно поново у обману Дрејк је.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


СолоПовер Подиже $ 43,7 милиона више да се ролл-уп Соларни панели

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yudnOmJ8AcU/:
Арраи

Аццел Ставља $ 34 милиона долара у вези плаћања платформе Браинтрее

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BQeHmnlSPyk/:
Арраи

Иахоо студија показује Онлине Видео Гледање прелазак на Приметиме

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxlQWJgJ8BE/:
Арраи

ОнЛиве директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом закон

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"У унапред, да - у праву си, то је немогуће, али ипак, имамо десет радио све раде на истој фреквенцији, све у Шенон граница ... и нема сметње.." Ви не можете у потпуности грок значај те изјаве, али свако у великој мери укључени у решавање бежични проток криза је вероватно дропјавед. За мало више, постоји виде границе у бежичним познат као Закон Шенон, које у великој мери објашњава зашто нико не може да гледа ИоуТубе клип на своје ЕВО у Мичигену стадиону. Из било ког разлога, то је било претпоставити да је овај закон у основи је било несаломив, али изгледа као да је мало вероватно члан друштва може имати само поништио очекивања. ОнЛиве је директор Стив Перлман је недавно открио пробој из Реарден предузећа - укратко, они су схватили решење, а у тестирању, то је ради ствари као што је "уклањање мртве зоне" у потпуности. Његов слајд, приказан током презентације на Колумбији, примећује да је импликација овде "дубока", а нисмо могли сложити више. Да ли себи солидан и погодио играју у видео испод паузе - ми смо брзо прослеђен у којима овај део почиње.

Наставити читање ОнЛиве генерални директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом закон

ОнЛиве директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом Закон је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОнЛиве Спот | извор ИоуТубе (Колумбија Сеас) | Емаил ову | Коментари

Може Убунту Линук-троше мање енергије од Виндовса?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XKgkQZjZACo/Can-Ubuntu-Linux-Consume-Less-Power-Than-Windows:
Анонимни читалац пише: "Сада када је велики Линук кернела власт регресије је решен изгледа као што је Убунту 11.04 могу да се такмиче са Мицрософт Виндовс 7 у односу на укупне снаге употребе Нови тестови откривају Пхороник показују потрошњу енергије Убунту 11.04 вс Виндовс 7.. оперативних система на низ различитих система. потрошња струје Линук је поредити са оперативног система Виндовс, осим за неколико одабраних оптерећења и система. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Је резистенције на лекове код људи који долазе из кокоши?

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8CB4Th9rKA/is-drug-resistance-in-humans-coming-from-chickens.ars:

Постоји нови папир из у часопису ЦДЦ у настајању инфективне болести који чини провокативне тврдње: Не постоји довољно сличности између нарко-отпорне гене у Е. коли носе кокошке и Е. коли инфекције људи који могу кокошке бити извор тога.

Ако је тачан и чини се вероватним а подржана је прошлост истраживању тврде пружа још један доказ да антибиотика употребу у пољопривреди има директан утицај на људско здравље.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Финал Цут Про Кс Питања олакшава страх од неких, потврђује оних других

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:

Реакције против новоуведени Финал Цут Про-Кс бесни, али Аппле је барем покушава да угуши страхове љут корисника уз помоћ ФАК страницу о томе шта ће и неће радити као прелаз корисника са Финал Цут Про-7 ФЦП Кс. Неки од одговора це мирно корисника који су задовољни са првим показује ФЦПКС, али други стручњаци ће остати незадовољан одлуком Аппле да наизглед отуђи оне чији живот зависи од старијим верзијама софтвера.

Јабука само увео ФЦПКС пре недељу дана, а реакција је била мешовитог од самог почетка . Било је значајних промена у корисничком интерфејсу, да не помињемо мноштво недостаје или је хобблед особина у поређењу са ФЦП7. Највећи узрок протеста изгледа да чињеница да ФЦПКС не можете да увезете пројеката из претходних верзија Финал Цут Про-не, чак ни најновији један што га чини смешно тешко за било ког стручњака који зависи од софтвера да би прелаз да нови софтвер. Поред тога, корисници су се жалили да нема подршке за излаз на траку (док улазни је ограничен) или ЕДЛ или КСМЛ извоз, а не ОМФ излаз за мешање звука у Про Тоолс, између осталог.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ХомеАваи ИПО акција поп 39 одсто, Тржишна капитализација достигне $ 3 милијарде

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XJP4GF4Hhvg/:
Арраи

Повезан Подиже $ 500К за примену Управљање контактима

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cCUKxkbIoIE/:
Арраи

Веб је пун Хипервезе које чекају да се деси, Аптуре ХотСпотс их чини да се деси

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cQQ_TYDz2L0/:
Арраи

иРивер је МКС100 Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ запазили у Кини? (Видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/irivers-mx100-android-tablet-spotted-in-china-video/:
иРивер је провео последњих неколико година тестирања е-читач водама , али друштво може сада бити спремна да понирање у дубље крај базена, са својим први Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. Блоггер у Кореји недавно приметио шкриљац, верује да је седам инча МКС100, током иРивер догађај у Кини. Према извору, он је покреће 1ГХз Самсунг Хуммингбирд језгра, ради на Андроид 2.2 Фроио и опремљен је 802.11б/г/н Ви-Фи - не баш најсавременије ствари, али барем није мехурићима Драгу са укусом . Било је још нема званичне потврде из иРивер, нити имамо било какве детаље о ценама и доступности, али можете главу прошлости паузе да бисте видели полу-недавном комерцијалне компаније ЛГ У +, у коме МКС100 чини кратак камеја око 0: 15 знака.

Наставити читање иРивер је МКС100 Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ запазили у Кини? (Видео)

иРивер је МКС100 Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ запазили у Кини? (Видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 11:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нетбоок Вести | извор МовеПлаиер (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Талк-видео ћаскање коначно доступан преко Т-Мобиле 3Г и 4Г (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/google-talk-video-chat-finally-available-over-t-mobile-3g-and-4g/:
Гоогле Талк-Видео Цхат
Сећате ли се како смо сви узбуђени били када смо сазнали да ће Андроид 2.3.4 доноси видео цхат за Гоогле Талк на Некус С? Само да имамо наде и снове разбили када откријемо да није успело преко 3Г на Т-Мобиле. Па, изгледа превозник тихо окренути прекидач, а сада све што Нексус власници могу ГЦхат лицем у лице преко ХСПА +. Ово сигурно историјски дан, који ће ући у анале мобилних историје - "! Коначно" или, знате, барем онај који заслужује озлојеђени Погледајте видео доказ после паузе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Гоогле Талк-видео ћаскање коначно доступан преко Т-Мобиле 3Г и 4Г (видео запис)

Гоогле Талк-видео ћаскање коначно доступан преко Т-Мобиле 3Г и 4Г (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 11:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Премазни | извор Андроид и Ме | Емаил тхис | Цомментс

Убаците Новац: Социјална Бицикли бицикл за размену података (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Прошло је годину дана од када смо чули за последње социјалне Бицикли (соби) , бицикл дељење концепт који има потенцијала да револуцију у начин на који кирију, вожњу, и закључати бицикле. Сада са седиштем у Њујорку покретања ради на веома обећавајуће други прототип, и окретање Кицкстартер за финансирање. Нова верзија је још увек неколико недеља ван (то је донео верзија на слици горе), али ми педалед преко на соби штаб у Бруклину да погледате први модел, који је већ далеко ефикасније од система које смо видели спроводи у Европи и изаберите америчким градовима, укључујући и Денверу. Обе верзије имају главни позади монтиран закључавање јединица, која садржи У-лоцк, блокада задњих точкова, ГПС праћење чип, ГСМ модем, и центар динамо електрични генератор. Нова верзија јединица ће бити много више компактан, две трећине лакши и укључује интегрисани соларни панел за одржавање електронике напаја чак и када мотор не креће.
Соби интерфејса са мобилним апликацију, која вам омогућава да пронађете и откључавање безрезервну бицикле по граду (које ћете користити ПИН за контролу закључавање током резервације периода). Корисници плаћају месечну претплату да се претплате, која ће укључити сат слободног јахања сваки дан. Систем спроводи паметан финансијски подстицај да имају бицикле вратио у стратешки лоцирана чворишта, уз наплату за кориснике који желе да оду негде другде бицикле, онда се понуда исти износ као кредит за возаче који закупнину која бицикл и да га врати чвориште. Јер соби ће бити изнајмљивање услуге и нећете бити у куповини мотора да поседује, рано присталице ће добити будући кредит у замену за Кицкстартер донацију. Донације од $ 50 или више укључују клизав АР-омогућен мајицу, који приказује "3Д" модела бициклом на вашем мобилном уређају. Скочи иза паузе за хандс-он са првим социјалне бицикла, као и иза сцене поглед на заједничку радионицу компаније у Греенпоинт, Бруклину.

Наставити читање Убаци Новац: Социјална Бицикли бицикл за размену података (видео запис)

Још један "Људи Плуг Ин Чудно УСБ-Држи се" Прича

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRAupAmF0wQ/Yet-Another-People-Plug-In-Strange-USB-Sticks-Story:
Бруце Сцхнеиер блог има мало о теми која добија моја крв прокључа превише. Он каже: "Заиста сам уморан све приче овако: Рачунар дискови и УСБ стикови су повучене у паркинзима владиних зграда и приватних предузетника, као и 60% људи који изабрао их прикључен уређаја у канцеларији рачунаре ... људи УСБ стикови све време проблем није да су људи идиоти ... Проблем је у томе оперативни систем узда случајне УСБ стика.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.