сряда, 29 юни 2011 г.

Ворлд оф Варцрафт је сада слободан до нивоа 20, језгро игре пад цена

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gh2v38pJBZ0/world-of-warcraft-is-now-free-until-level-20-core-games-drop-in-price.ars:

Запамтите, када би се усудио официри вас упозорити против зла дилери дроге који ће вам дати први хит бесплатно како би се ти зависници? Па, мислим да Близзард као дилер који је шири које нуде на првих 20 хитова. Почев сада, Ворлд оф Варцрафт постао је слободан да игра док не погодите на нивоу 20.

"Ми смо уклоњена претходна 10 - и 14-дневне рестрикције време суђења, а играчи који су заинтересовани за испробавање Уорлд оф Уарцрафт сада може играти игру основа за бесплатно до максималног нивоа карактер од 20, укључујући и Драенеи и Блоод Елф карактери-све што им је потребно је Баттле.нет налог и Интернет везе, "Близзард је објашњено у саопштењу. Ако сте покренули кроз претходни 14 дана суђења, можете да се вратите на свој карактер и настављају да играју са тачке коју је напустио игру ако желите, али је ниво поклопац ће бити постављен на 20.

Након тога? Близзард је неки јефтин начин од вас уђе у игру.

... Играчи ће моћи да добије оба оригинални Ворлд оф Варцрафт и првог проширења игре скуп, Тхе Бурнинг Црусаде, за само $ 19.99, као део новог дигиталног Баттле Цхест сада доступан у онлине Близзард продавнице. Поред тога, свако ко поседује оригинални Ворлд оф Варцрафт, без обзира када су купили игру, аутоматски ће бити у могућности да приступите свим садржајима и функцијама из Тхе Бурнинг Црусаде експанзију без додатних трошкова.

Идеш да бисте видели ову чешће као компанија пронађу начине да вам продају садржај кроз игру, користећи титулу платформа уместо производа. Вентил недавно преселила Теам фортресс 2 у свет фрее то игра , а чак и борбених игара постају агресивни у пост-покретање монетизације-мада у том случају није било пада цена за игру.

Соунд офф у коментарима: Да ли сте сада веће шансе да игра Ворлд оф Варцрафт или бар да пробам?

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар