сряда, 29 юни 2011 г.

Убаците Новац: Социјална Бицикли бицикл за размену података (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Прошло је годину дана од када смо чули за последње социјалне Бицикли (соби) , бицикл дељење концепт који има потенцијала да револуцију у начин на који кирију, вожњу, и закључати бицикле. Сада са седиштем у Њујорку покретања ради на веома обећавајуће други прототип, и окретање Кицкстартер за финансирање. Нова верзија је још увек неколико недеља ван (то је донео верзија на слици горе), али ми педалед преко на соби штаб у Бруклину да погледате први модел, који је већ далеко ефикасније од система које смо видели спроводи у Европи и изаберите америчким градовима, укључујући и Денверу. Обе верзије имају главни позади монтиран закључавање јединица, која садржи У-лоцк, блокада задњих точкова, ГПС праћење чип, ГСМ модем, и центар динамо електрични генератор. Нова верзија јединица ће бити много више компактан, две трећине лакши и укључује интегрисани соларни панел за одржавање електронике напаја чак и када мотор не креће.
Соби интерфејса са мобилним апликацију, која вам омогућава да пронађете и откључавање безрезервну бицикле по граду (које ћете користити ПИН за контролу закључавање током резервације периода). Корисници плаћају месечну претплату да се претплате, која ће укључити сат слободног јахања сваки дан. Систем спроводи паметан финансијски подстицај да имају бицикле вратио у стратешки лоцирана чворишта, уз наплату за кориснике који желе да оду негде другде бицикле, онда се понуда исти износ као кредит за возаче који закупнину која бицикл и да га врати чвориште. Јер соби ће бити изнајмљивање услуге и нећете бити у куповини мотора да поседује, рано присталице ће добити будући кредит у замену за Кицкстартер донацију. Донације од $ 50 или више укључују клизав АР-омогућен мајицу, који приказује "3Д" модела бициклом на вашем мобилном уређају. Скочи иза паузе за хандс-он са првим социјалне бицикла, као и иза сцене поглед на заједничку радионицу компаније у Греенпоинт, Бруклину.

Наставити читање Убаци Новац: Социјална Бицикли бицикл за размену података (видео запис)

Няма коментари:

Публикуване на коментар