сряда, 29 юни 2011 г.

Порсцхе АЦЦ ИнноДриве управља свим педале, преузима вођство од вашег стопала

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/porsche-acc-innodrive-handles-all-the-pedals-takes-the-lead-out/:
Порсцхе АЦЦ ИнноДриве ручке педала сама по себи, преузима вођство од вашег стопала
Када смо се мало дубље погледа у технологију која чини Порше Порше , искусили смо врата-шкљоцајући убрзања и зева које изазивају контролу проклизавања, али никада није добијамо утисак да је аутомобил заправо сама вожња. То би могло да ускоро променити, Аутоблог хвата кључеве за тестирање мазга Порсцхе Панамера С опремљен нешто што се зове АЦЦ ИнноДриве. АЦЦ је скраћеница за Адаптиве Цруисе Цонтрол, док ИнноДриве је скраћеница за (сачекајте за њу) Иновативно диск. То је у основи темпомат са мозга, пошто је потпуно мапиране-аут пут и знајући не само озбиљност предстојећих окреће, али и промена надморске висине и послали ограничења брзине. Другим речима: он схвата колико брзо треба да иде, па чак и прекида када би требало, омогућавајући вам да оде цела раздаљине, без потребе да се пријаве беспосличар на педале - под претпоставком да нема раскрсницама. Порсцхе није рекао када смо могли видети ову технологију долази скупо скупо опције пакет код тебе, али уверава нас своје аутомобиле никада нису потпуно сами диск: "Нећемо додир серво, поверење нам је да руке на аспекту је кључ. Порше искуство. "

Порсцхе АЦЦ ИнноДриве управља свим педале, преузима вођство од вашег стопала првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 08:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АутоБлог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар