сряда, 29 юни 2011 г.

Нокиа 700 'Зету' ухваћени у списхотс, спреман да мобилни макеоверс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/nokia-700-zeta-caught-in-spyshots-ready-to-give-mobile-makeov/:
Док смо заузети опоравља од недавног предозирања Нокиа Еие Цанди , тајни агенти су вредно ради на лов на више визуелних доброту за нас да Огле на. Ови снимци изнад су Нокиа 700 "Зета", који изгледа да је замена за Ц6-01. Фотографије показују да ради на Симбиан Белле - Ана је наследник - и препуна 5 мегапиксела, ЛЕД блиц, а НФЦ подршку . Извор указује Зете ће кућу на 1 ГХз процесор и 3,2-инчни АМОЛЕД екран нХД, тежак смидге преко 80г, и мере се на 10мм дебљине. Зачудо, ми ископали процурио снимак спецификација Зете у тврдећи да ће бити "најтањи смартпхоне икада", који је у 10мм није ни близу зараде ту титулу.

Иако ниједан други телефона су на слици, техничке карактеристике (слика доле) донео пажњу на три друга Симбиан понуде на мапе пута: Нокиа 701 Хелен је најбоље спецификације гомилу са 8 мегапиксела и 3.5-инчни ЦлеарБлацк дисплеј; постоји Нокиа 600 Цинди са НФЦ, 5 мегапиксела стрелац, и 3.2-инчни АМОЛЕД, такође, ми вероватно видели на Нокиа 500 судбина је већ процурила у Н5 . Нема индикација о томе када (или ако) можемо очекивати од ових телефона да удари на тржишту, али изгледа као господин Елоп је намера о чувању своје обећање . Више фотографија после паузе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Нокиа 700 'Зету' ухваћени у списхотс, спреман да мобилни макеоверс

Нокиа 700 'Зету' ухваћени у списхотс, спреман да мобилни макеоверс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 09:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Рег Хардвер | извор ГСМ Арена , Фласхфли | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар