сряда, 29 юни 2011 г.

РФИД вам омогућавају да делите фотографије Ватерпарк на Фацебоок без напуштања лења река

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/rfid-tags-let-you-share-waterpark-photos-on-facebook-without-lea/:
Погледајте ову срећан пар? Они су насмејана зато што су у љубави, они су на Уатерпарк, и још увек нису уговорени Е.цоли. Они такође могу бити цхуцклинг са знањем да ће сви 700 својих најближих Фацебоок пријатељи ускоро видети их цаноодлинг у вештачком лагуни, захваљујући чудном новом размену фотографија програма из Велике Вук Ресортс. Од сада, посетиоци Гранд Моунд Велике Волф Лодге ће бити у могућности да аутоматски поруке своје слике одмор на Фацебоок, користећи само РФИД опремљена манжета . Све што треба да урадите је да региструју своје рачуне на цхецк-ин, удариш на њихов бендова и идите на било који од пет киоска стационирана током летовалиште, где могу да позирају за фотографије које ће бити одмах отпремио на њихове зидове (заједно са називима) . Одмах де означавање себе, међутим, остаје јединствено упутство задатак. Вејд прошлости паузе за пуну ПР-ом.

Наставити читање РФИД пустите делите фотографије Ватерпарк на Фацебоок без напуштања лења река

РФИД вам омогућавају да делите фотографије Ватерпарк на Фацебоок без напуштања лења река првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 09:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар