сряда, 29 юни 2011 г.

Финал Цут Про Кс Питања олакшава страх од неких, потврђује оних других

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:

Реакције против новоуведени Финал Цут Про-Кс бесни, али Аппле је барем покушава да угуши страхове љут корисника уз помоћ ФАК страницу о томе шта ће и неће радити као прелаз корисника са Финал Цут Про-7 ФЦП Кс. Неки од одговора це мирно корисника који су задовољни са првим показује ФЦПКС, али други стручњаци ће остати незадовољан одлуком Аппле да наизглед отуђи оне чији живот зависи од старијим верзијама софтвера.

Јабука само увео ФЦПКС пре недељу дана, а реакција је била мешовитог од самог почетка . Било је значајних промена у корисничком интерфејсу, да не помињемо мноштво недостаје или је хобблед особина у поређењу са ФЦП7. Највећи узрок протеста изгледа да чињеница да ФЦПКС не можете да увезете пројеката из претходних верзија Финал Цут Про-не, чак ни најновији један што га чини смешно тешко за било ког стручњака који зависи од софтвера да би прелаз да нови софтвер. Поред тога, корисници су се жалили да нема подршке за излаз на траку (док улазни је ограничен) или ЕДЛ или КСМЛ извоз, а не ОМФ излаз за мешање звука у Про Тоолс, између осталог.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар