сряда, 13 юли 2011 г.

Гоогле Како Озбиљне О Цхроме Профили, пријављене Искуство

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4eEFVnRGCDM/:

Метеорски успон Цхроме веб претраживач Гоогле је споредни ефекат мислим да много људи недостају. Он даје Гоогле, који жели да настави да буде центар веб на лице велики изазов од стране Фејсбук, крајњи оружје. И док Гоогле никада неће признати ово, не морају. Ми смо већ да га видимо.

Најновије гради Цхроме (верзија 14 на Канарским канал) имају нови, експериментални профил пребацивање и стварање икона. Ова способност да везују Гоогле налог да Цхроме је око већ неко време, и то је витални део Цхроме, али с обзиром на нови графички изглед функцију, јасно је да Гоогле намерава да овај много корисније и убедљив.

У горњем десном делу Цхроме спољне хром (хех), видећете иконицу пехарима да Гоогле воли да користи за експерименталне функције. Кликом на ово Вам омогућава да видите профил Цхроме прилагодите га пребацити на други или да га избришете. Прилагођавање је и даље рудиментарна - можете подесити опције за синхронизацију (што је опет, стари), или можете да креирате нови профил. Када одете да креирате нови профил, бићете одведени на страницу која вам омогућава да подесите назив профила и изаберите икону профила - то је слично Цхроме. Текст творац гласи:

"Цхроме профил садржи скуп маркера, историју прегледања, сачуване лозинке, и теме. Можете да креирате више скупова ако треба да управљате детаљна подешавања. На пример, можете користити један профил, и ваш пријатељ можете да користите другу. "

То све звучи једноставно и сјајно. Али опет, не заборавите овде у основи власт. Гоогле је добила Цхроме способност да понуди свим корисницима Гоогле-у потпуности пријављене искуство као што претражујете веб. Тренутно, они раде основне ствари, али доле линију, они су лако могли да померите прекидач на више моћне функције. Можда Цхроме ће добити пуну Гоогле + интеграције (трака са алаткама преко Гоогле сајтова Молим вас?. Како би било да један преко читаву мрежу!)? Или како о Гоогле-јединственог пријављивања? Или како о дубоко интегрисане огласне мреже?

Опет, Гоогле ће ускратити све ове намере јер сам нека врста што их звук опаке. Али, истина је да они само паметни потези (мада ће антимонополске регулатора несумњиво се не слажу Ако Цхроме постане довољно велика). И Гоогле би лудо да их не спроводе.

Фацебоок је Гоогле-ов највећи изазов на Веб-у, и Цхроме даје им нешто што Фацебоок-нема: бровсер . Сада, Фацебоок је несумњиво ради на један (немам реалне информација овде изнад здрав разум - то би било сулудо ако се не раде на један) и они већ били радите неке партнерске односе у простору . Са Цоннецт, Фацебоок је све било о понуди до пријављене у Фацебоок искуства преко интернета. Али Цоннецт је лукав. Власници сајтова треба да га спроведе. Шта ако корисник може да уради у свом претраживачу?

То је Гоогле-ов златну прилику са хромираним. И беба се предузимају кораци.


Сони ХД-ПГ5У УСБ 3.0 драјв ставља породицу прво, најбоље функционише са другим Сонис

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:
Укључите Сони нова портабл дриве 180г у рачунар и добићете пристојан УСБ 3.0 за складиштење плус неке инсталираним софтвером који тврди да се убрза пренос преко УСБ 2.0. Ундервхелмед? Нас. Али сачекајте - рол ова беба до неке те друге СОНИ БРИК-а-брац имаш око лажи и то ће откључати гомила додатних функција. Он може да снима директно емитује ван БРАВИА телевизору , на пример, тако да их можете гледати касније на другом уређају. То ће такође Хоовер горе снимке директно из новог Хандицам (као што ДЦР-СКС21Е ДЦР-СР21 или), уклањајући потребу за рачунаром. А, када завршите, можете да повежете ХД-ПГ5У на ПС3 и гледате све ваше АВЦХД видео записа назад преко Филмови Апп - опет, није потребан ПЦ. Сада, ако Сони урадио нешто слично са Мемори Стицк, можда бисмо имали одбио мржње . Сви детаљи у ПР.

Наставити читање Сони ХД-ПГ5У УСБ 3.0 драјв ставља породицу прво, најбоље функционише са другим Сонис

Сони ХД-ПГ5У УСБ 3.0 драјв ставља породицу прво, најбоље функционише са другим Сонис првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 15:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Поверења Рецензије | | Емаил тхис | Цомментс

Веарабле лабораторијски мантил ТВ пакета хиљаде ЛЕД диода, главе за Бурнинг Ман (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Наравно, видели смо иПад капе и проширена реалност тетоваже , али је 60-инчни екран погодан за сате носити под топлом пустињи Неваде сунце? Па то је само лудо разговор. Веровали или не, један Дејв Форбс изграђена управо то: 12В батерија, 160 к 120 пиксела може да прикаже монитор стандардне НТСЦ аналогну видео у џепу иПод-а. Резултат је ништа мање од невероватно, али када правите ношење лабораторијски мантил на бази телевизор са хиљадама ЛЕД диоде и пар кола, карактеристике као што су дисање и воду течан склони превидети. Форбс је провео шест месеци ствара овај крајњи гаџет, који је вероватно да би прилично шарене прскања, када је она показује офф следећег месеца на Бурнинг Ман . Али, са више посвећености и месец дана 20.000 долара цену, не можемо а да се не запита шта то "Браиниац" могли да дођу до кад би требало да преусмере те ресурсе у правцу супер гладак тецх пројекат за масе, уместо.

Наставити читање Преносни лабораторијски мантил ТВ пакета хиљаде ЛЕД диода, главе за Бурнинг Ман (видео запис)

Веарабле лабораторијски мантил ТВ пакета хиљаде ЛЕД диода, главе за Бурнинг Ман (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 15:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор Катода кутак | Емаил тхис | Цомментс

Опасности аматера Астрономија У Авганистану

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XYtru4s4_PU/The-Dangers-Of-Amateur-Astronomy-In-Afghanistan:
Нанци_А пише "Већина аматера астронома узима здраво за готово да они само могу да се крећу напољу и уживати прегледа ноћно небо без наилази на много проблема, али да би за аматерске астрономе у Авганистану да једноставно поставити телескоп у мраку региону, они морају да се баве. озбиљније компликације, као што водећи рачуна област је јасно од нагазних мина, а не буђење сумњи талибана или локалне полиције, и гледајући се за потенцијалне бомбардовање од стране САД / Велика Британија / авганистанске војне алијансе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД желе Драјвери за тестирање бежичне Технологија Ауто безбедност

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/36FrCgvGQss/US-Wants-Drivers-To-Test-Wireless-Auto-Safety-Tech:
цоондоггие пише "Може ли нови бежични ауто-системи за безбедност рад у стварном свету и како ће возачи одговорити? То је оно УС Департмент оф Транспорт нада да ће сазнати у наредних неколико месеци, јер омогућава стотине возача у шест општина широм земље теста неки од најновијих уређаја за комуникацију у контролисаним ситуацијама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука спин-офф Домаћини предузећа Апп продавнице

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8XHQfPsZXTI/Apple-Spin-Off-Hosts-Enterprise-App-Stores:
Анонимни читалац пише "Прошле године Аппле-тихо овлашћени приватног етикети апликације чува са ОТА (овер-тхе-аир) протокол, а сада Аппле спин-офф-нуди први хостинг сервис да користи ОТА да створе алтернативне продавницама апликација за иОС уређајима као што су иПхоне и иПад. Један од првих је Цисцо Апп Фрижидер (за кул умрежавање апликације), али десетак других Фортуне 500 компанија су такође пријавили. И ове јесени, Аппериан обећава да додате Андроид Аппс за своје услуге, што омогућава један -стоп за куповину приватног етикети апликације продавнице домаћин у облацима До сада ова продавница су за запослене само, али је до 2012 Аппериан тврди да ће понудити алтернативу Апп продавницама за нас остале. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пандора ровова Фласх-а, отвара ХТМЛ5 кутија за редизајн

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/pandora-ditches-flash-opens-up-the-html5-box/:
Изгледа као Адобе је изгубио још један савезник свиленкасто глатком привлачност ХТМЛ5 . Интернет радио сервис Пандорину има којима се тргује на једном свеприсутни Фласх за све усвојене Веб стандарда, позивајући се, између осталог, могућност да се клемпаве драгоцене секунде ван време учитавања сајта. Надоградња је део велике редизајн за услугу, кажу да је био инспирисан сопственим иПад компаније апликација. Стари карактеристике су углавном нетакнути, али су многи, као што су Твиттер и Фацебоок интеграције, су измењена. Исправка ће бити одвити на Пандору Један претплатника ускоро, у нешто ограниченог тестирања режим, са другим корисницима следеће касније. Они са претраживача који нису у потпуности ХТМЛ5-пријатан ће и даље моћи да приступите функцијама блица као бацкуп.

Пандора ровова Фласх-а, отвара поље за ХТМЛ5 редизајн првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 13:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Бил Гејтс Изгледа да поново измисле ВЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LCsh8XvBkwQ/Bill-Gates-Looks-to-Reinvent-the-Toilet:
Бил и Мелинда Гејтс и немачке владе раде на 10 милиона долара пројекат за пружање иновативних објеката санитарне до 800.000 Кенијаца у наредних пет година. Од чланак:. "Циљ је да се пронађе" иновативна решења "за санитарне у сиромашним урбаним областима Гејтс каже да је време да се крене даље од доба класичног тоалета Он истиче да је, упркос свим недавним достигнућима, 40%. светске популације, односно око 2,5 милијарди људи, и даље живи без одговарајућег средства за испирање далеко измет Али им западног стила тоалети није могуће због ограниченог светских водених ресурса.. " Питам се шта тоалет верзије Блуе Сцреен оф Деатх је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рачунар учи језик кроз игру Игре

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1rd5pK3G4WY/Computer-Learns-Language-By-Playing-Games:
Франс Фаасе пише "До заснива своју стратегију на текст аутоматски, рачунар закључује значења речи без људских надзора. Папир Учење да победи Читање приручнике у Монте Карлу __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__ (ПДФ) објашњава како компјутерски програм успева да игра Цивилизација ИИ користећи званичне утакмице упутство као стратегију водич. Овај приручник користи велики речник 3638 речи, и састоји се од 2083 реченица, свака у просеку 16,9 речи дуго Овим програмом се побољшава се проценат успешности од 45% до 78. % у играње игре. Никакво претходно знање језика се користи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа преппинг 120 милиона долара рекламну кампању уочи лансирања Виндовс Мобиле?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/nokia-prepping-120-million-ad-campaign-ahead-of-windows-phone-l/:
Уз прашину из програма Мицрософт партнерство има нешто реши, Нокиа је наводно у потрази за почетак предстоје линију Виндовс телефони са великим маркетиншке кампање. Према маркетинг Магазин, Елоп & Цо већ посветили око £ 80 милиона (око $ 127 милиона) до шест месеци оглас подухват, који се очекује да покретање у октобру. Имајући у виду све смањење броја радних места и довнвардли ревидирана корпоративне прогнозе , оглашавање освежите се чини као логичан начин за Нокиа да крене на нову еру. Али, компанија је преостало, а мама на ту тему, говорећи: "Узбуђени смо због Нокиа са Виндовс телефона, али то није наша политика је да коментарише конкретне кампање за ненајављене производе." Неспретно погубљени " цури ", с друге стране, потпуно друга ствар.

[Хвала, Јована]

Нокиа преппинг 120 милиона долара рекламну кампању уочи лансирања Виндовс Пхоне? првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 12:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Следећа Веб | извор Маркетинг Магазин | Емаил ову | Коментари

Унутар Поглед на Успон и пад РИМ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T2HYPqUeX_4/An-Inside-Look-At-the-Rise-and-Fall-of-RIM:
зацхарие пише са овим извод из БГР: "Компанија Ресеарцх Ин Мотион је у сред велике транзиције у сваком смислу те речи Јавно, компанија је портрет веома одбрамбени слике - онај који је врло презриво одбацивали, као да је РИМ профитабилна и. у класи, а медији нису у складу да критикују своје пословање, као што су инвеститори интерно, међутим, постоји друга прича да се каже.. То је прича испуњена са ставом, шепурење, грејана аргументи међу извршни тим и ко- директори, као и параноја ... трогодишњи план за компаније РИМ производе фокусиране на прераду технологије у телефонима су вец били пустени, а не гледајући где да додате велики нови цомпонентри или покушава да идентификује, па чак и облик будуће трендове.. "Један од главних разлога РИМ пропустио знак са претраживача је зато што су увек били поносни на то како мало података коришћења корисник ће користити ", бивши извршни рекао." Није било трогодишњи план на РИМ. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Особље Горе Од патенте адвоката и експерата

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/R1y_TqZHsBw/:

Није тајна Гоогле у потрази за више патената за додавање у свој портфолио. Претрага гигант је недавно изгубио понуду за Нортел је 6.000 мобилних и бежичних патената у конзорцијуму технологије компанијама, укључујући Аппле, Мицрософт, РИМ и Сони. Као мој колега МГ-Сиеглер писао у то време Гоогле контролише мање од 1.000 патената, што је низак у односу на неке од својих конкурената. Гоогле тренутно поседује 701 патената у укупној док је Мицрософт био одобрен 3.121 патената прошле године. На жалост, зато што Гоогле не поседује велики број патената, компанија ће и даље бити рањива патентних тужби.

Можда зато Гоогле кадровски се на патента правника, службеника и правних експерата. На свом правном спискове послова страница , Гоогле жели да попуни шест патената везаних за позиције, укључујући патентни заступник, адвокат патента, патента доцкетинг службеник, патентних спорова адвоката, патента паралегалних и стратешки патентно лиценцне и преузимања менаџер.

На пример, стратешки патентно лиценцне и преузимања менаџера процењује и вредности потенцијалних патента стицање и лиценцирање могућности, и преговара ових послова (тзв. налази више патената за Гоогле).

Осим у потрази за новим патента могућности, Гоогле такође има велики патента тужбу да се бави- Орацле одело. У августу компаније Орацле тужио Гоогле- у односу на своје Андроид мобилни оперативни систем, наводећи да је Гоогле је повредило на седам Јави патената који се односе на оперативни систем и његове Далвик виртуелне машине. Орацле је тражи награду у милијардама од Гоогле-а, и то несумњиво је лоша вест за Гоогле и Андроид ако Орацле победи ово.

Фото / Флицкр / валкнбостон