сряда, 13 юли 2011 г.

Рамона Фрицосу случају да утврди да ли декриптована лаптопа фајлови су безбедни у Пети амандман

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/ramona-fricosu-case-to-determine-if-decrypted-laptop-files-are-s/:
До сада смо прилично је одлучио да пети амандман Устава САД обухвата оне откачени мисли унутар лобање. Али када је у питању више опипљиве ствари, тешко да је тако јасан. У прошлости, осуђена лица су биле приморане да кашље до тастера на оно што евентуално постане доказе, а у случају једне Рамона Фрицосу, Министарство правде САД је под претпоставком да рачунар пролазнуфразу се не разликује. Али то претпоставка изазива шок таласа кроз технолошки заједнице, као декодирање нечијег лаптопа фајлова је вероватно изазива неко постао "сведочи против самога себе." Важно је поменути да нико тражећи да Рамона ствари преда лозинку по себи, али чак и да куцате у код за откључавање, а не гледа резултате у практично истог закључка. Сан Франциска Елецтрониц Фронтиер Фоундатион је јасно узимање став против предлога, истичући да је ова врста ситуације је управо онај који Пети је дизајниран да заштити. Само време ће показати да ли Фрицосу је понудио имунитет као знак за усаглашавање, али преседани који су овде поставили су склони да се осећају деценијама које долазе. Додирните да ЦНЕТ линк за дубински извештају.

Рамона Фрицосу случају да утврди да ли декриптована лаптопа фајлови су безбедни у Пети амандман првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 17:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор ЕФФ [ПДФ] | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар