сряда, 13 юли 2011 г.

Гоогле Воице додаје филтер, омогућава адвоката да се уплете у веб

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/12/google-voice-adds-spam-filter-lets-solicitors-get-caught-in-the/:
Сећам се када су били ваши легитимних електронских порука окружен више десетина граматички кошмарне Блурбс, безначајан пилуле, к оцењено услуге, и Нигерије превара? Ако користите Гмаил-а , већина то смеће не стигне у пријемно поштанско сандуче, уместо да прави свој пут у директоријум с нежељеном поштом, где је одржана месец дана пре краја свог путовања на Гоогле-гробљу. Сада, Моунтаин Виев примењује тај исти концепт на вашем Гоогле Воице позиве, обележавање нежељене позиве, текстова и гласовне поруке, а затим их покретања у директоријум с нежељеном поштом. Компаније сервери користе прикупљених података од других корисника поводом сличних порука као спам, као и алате за идентификацију исправност, како би осигурали да они који су генерички повериоца или одмор наградне игре позива никада успети на свој телефон. И као Гмаил поруке, погрешно усмерена позиви могу бити означена као "Није непожељна" из спам фолдера, допуштајући им да се повуку кроз ограду следећи пут около. ГВ корисници могу једноставно проверити поље поред "Глобална спам филтрирање" на картици Позиви на активирали ову функцију, или притисните горе на линк извор за пуну кашичицу.

Гоогле Воице додаје филтер, омогућава адвоката да се уплете у веб првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Јул 2011 23:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Гоогле Воице блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар