сряда, 13 юли 2011 г.

Нокиа преппинг 120 милиона долара рекламну кампању уочи лансирања Виндовс Мобиле?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/13/nokia-prepping-120-million-ad-campaign-ahead-of-windows-phone-l/:
Уз прашину из програма Мицрософт партнерство има нешто реши, Нокиа је наводно у потрази за почетак предстоје линију Виндовс телефони са великим маркетиншке кампање. Према маркетинг Магазин, Елоп & Цо већ посветили око £ 80 милиона (око $ 127 милиона) до шест месеци оглас подухват, који се очекује да покретање у октобру. Имајући у виду све смањење броја радних места и довнвардли ревидирана корпоративне прогнозе , оглашавање освежите се чини као логичан начин за Нокиа да крене на нову еру. Али, компанија је преостало, а мама на ту тему, говорећи: "Узбуђени смо због Нокиа са Виндовс телефона, али то није наша политика је да коментарише конкретне кампање за ненајављене производе." Неспретно погубљени " цури ", с друге стране, потпуно друга ствар.

[Хвала, Јована]

Нокиа преппинг 120 милиона долара рекламну кампању уочи лансирања Виндовс Пхоне? првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 13 Јул 2011 12:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Следећа Веб | извор Маркетинг Магазин | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар