сряда, 13 юли 2011 г.

Анализа и извештавање податке само звучи као Досадно посао - Вондерграпхс То полова Горе

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q0nxFb2pbvU/:

Увек ми је задовољство да сматрају да постоје иновативни новооснованих зграде стварно цоол ствари у свом дворишту . Упознајте Вондерграпхс , боотстраппед компанија која гради Веб-базирани софтвер који вам омогућава људи лепе ствари са подацима. Одједном, анализу корпоративног - или јавно доступни - подаци и креирање графикона за потребе извештавања постаје много узбудљивије него што то звучи као.

Вондерграпхс алат вам омогућава да лако и брзо отпремање података које желите да базу своје извештаје о узбуркају и сјајно изгледа графикона у блиц ( видео демонстрацију ). Ова алатка вам омогућава да агрегат, група и филтера податке које баци на то, користећи драг-анд-дроп, и омогућава вам да креирате јасне графиконе у лету.

Можете једноставно да увезете податке из Мицрософт Екцел-путем цопи / пасте, преко ЦСВ датотеке или директно путем услуга на мрежи као што су Гоогле-Спреадсхеетс и Чињенични . Да одговара потребама програмера, Вондерграпхс и линкове ка база података као што су МиСКЛ, ОРАЦЛЕ, Мицрософт СКЛСервер и МС Аццесс, и нуди АПИ-ја на захтев да се покрене.

Све извештаје генерисане кроз Вондерграпхс можете погледати на мрежи, или могу лако да се извозе у Мицрософт ПоверПоинт. Тим је такође изградњу импресиван иПад апликацију да додате излазни линију.

Једно упозорење: за креирање извештаја и анализирање података, мора се имати Фласх Плаиер 10 инсталирани, мада блиц није потребан за гледање извештаја.

Цене варирају од слободног до $ 25 месечно или $ 100 месечно за кориснике са много података за обраду (и они имају неке постојећим клијентима у тој категорији)

Вондерграпхс има канцеларије у Лувену, Белгија и Суннивале, Калифорнија.

Компанија је развијала сада је софтвер за неколико година, и није подигао још ни динара у вањског финансирања. Вондерграпхс ко-оснивач и ЦЕО Дирк Стивенс ми говори да тренутно у потрази за "прави тип у раним фазама инвеститор" да се умеша и подстакне даљи раст.

Имам осећај инвеститоре - нарочито неколико семе фази инвеститори имамо овде у Белгији - да ли ће ускоро бити сами шутирање да не сазнају овом конкретном покретање пре овај пост.


Няма коментари:

Публикуване на коментар