вторник, 26 април 2011 г.

Аирпиано у продаји, понашање симфонија меких синтисајзери са таласа руку (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/airpiano-on-sale-now-conduct-a-symphony-of-soft-synths-with-the/:
Аирпиано
Када смо видели прошле Аирпиано давне 2008 (Ах, ведри дани када су људи још увек стало до Споре), био је то само доказ концепта, упао заједно дизајн интерфејса студената Омера Иосха. Сада коначно можете да би свој онлајн за € 1,099 (око $ 1.607), ако сте у Европи, или € 1,149 (око $ 1,680) ако бораве било где на ову малу, Блуе Марбле ми зовемо Земља. Тхеремин попут Аирпиано у ствари не производе никакво самог звуке, уместо да га користи сензоре близине да храни МИДИ и ОСЦ (Опен Соунд Цонтрол) сигнала на компјутер преко УСБ-а, омогућавајући музичаре и не-музичара подједнако на команду меко синтисајзери са само величанствен талас руке. Може ли нека земља збуњени гледа од људи који још увек играју инструмената са жицама и кључеве (знате, Лудисти), али је свакако више него достојан себе пред садњу Беамз Ласер харфе . Трио Видео чека после паузе.

Наставити читање Аирпиано у продаји, понашање симфонија меких синтисајзери са таласа руку (Видео)

Аирпиано у продаји, понашање симфонија меких синтисајзери са таласа руке (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 15:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аирпиано | Емаил тхис | Цомментс

ХП-Тоуцхпад Хитс ФЦЦ-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/hp-touchpad-hits-the-fcc/:
Већи део извештаја очекивано остаје поверљив, али ХП је барем љубазан да стално помињу "Тоуцхпад" у свом најновијем ФЦЦ подношења, што нам штеди мало копања, и вероватно значи да вебОС таблету остаје на путу за САД лансирање прилично Ускоро - негде у јуну, прошле смо чули . Да то такође добити још неколико цлоуд базиран допуне пре тога? Можда ХП ће имати више да каже у свом Веер-фокусиран догађај који је већ заказан за 2. мај.

ХП-Тоуцхпад Хитс ФЦЦ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 15:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

ПСН Оутаге наставља, конзоле Пијук је тврдио да је одговорно

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7NZpna9OOsY/PSN-Outage-Continues-Console-Hack-Claimed-To-Be-Responsible:
Током викенда, разговарали смо о вест да ПлаиСтатион Нетворк је доле данима, са Сони говорећи мало, осим да је изазвана "спољних упада" и да су они "обнови своју мрежу." Многи од вас сте написали да истакнем да прекида се наставља, са Сони рекавши да "немају исправку или временски оквир за учешће у овом тренутку." Једна теорија о узроку иза застоја мреже је недавно залаже на Реддит од 'цхесх ", модератор на Плаистатион-Моддинг ентузијаста сајт ПСКС-Сцене.цом. Према његовим речима, недавно је објавио прилагођени фирмвер зове Ребуг дозвољено људима да суштински претворе своје ПС3с у Дев конзоле, мада неке функције недостају. Различите групе, наводно, користи овај фирмвер да се на ПСН кроз Девелопер мреже, а такође је открило да су лажни бројеве кредитних картица нису вредновали за игру куповине, што је довело до онога што цхесх назива "екстремним пиратерије." Он признаје да ова теорија није спекулација. Сони руковање овог прекида почиње да се скрене пажња са власти.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Чернобиљ 25 година

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vZr8nYzppo/Chernobyl-25th-Anniversary:
ЗведисхПзицхо пише "Двадесет и пет година, а опет ми смо забринути због нуклеарне катастрофе неће бити много приче тамо расправља 25. годишњицу светова најгоре нуклеарне несреће, овде је само једна.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Последња писаће машине Фабрика у Светском затвара своја врата

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY0IRnuKimM/Last-Typewriter-Factory-in-the-World-Shuts-Its-Doors:
СЕВилцо је истакао да последња писаћој машини фабрика је затворио своја врата. Индијски произвођач Годреј писаће машине и Бојс зауставио производњу данас после 60 година. генерални директор компаније, Милица Дукле, каже: "Ми нисмо сада добијају наређења од многих раних 2000-их па надаље, компјутери почео доминирају.. Сви произвођачи канцеларије зауставио производњу писаћих машина, осим нас."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПхоне Праћење Руцкус току

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OyQD70_1Btc/iPhone-Tracking-Ruckus-Ongoing:
Траилруннер7 пише "пар Аппле купаца је поднео тужбу против компаније, наводећи да је Аппле је инвазијом на њихову приватност и прикупљање података о локацији иПхоне и иПад корисницима без њиховог знања." тхеодп и приметио да је иПхоне за праћење 'Буг' је заправо патентирану ... што га чини теже за куповину аргумента грешку. Као да то није довољно забавно, Јужна Кореја, Италија, Немачка и друге земље су све гледа у њега.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Место ЕОН17 С играчки лаптоп оверцлоцк на 4.5ГХз, до за ред

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/origin-eon17-s-gaming-laptop-overclocked-to-4-5ghz-up-for-order/:

Нећете морати да много компромиса са порекла с "ЕОН17 С играчки лаптоп, мада $ 3.000 удубљење у новчанику може озбиљно угрозити своју куповну моћ у наредних неколико месеци. То је почетна цена за овај играчки лаптоп са 2.5ГХз Интел Цоре и7-2920КСМ Куад-Цоре процесор оверцлоцк на 4.5ГХз фабрике, а макинг систем је са 32ГБ меморије, два 480ГБ ССД, и 2ГБ НВИДИА ГеФорце ГТКС 485М ГПУ ће послати северно цени од $ 10.000. Мала цена коју треба платити за месеци Геек Цред у вашем суседству странке ЛАН-а, зар не? Ми радије користи новац као учешћа на Тесла Роадстер , али ако помаже да се поново изгради економију са најбоље, најпаметније и најтеже (на 8,6 кг), рачунарство чудовиште седи на крилу је управо оно што вам је потребно, а затим потражите твоје у пошти долазе 17. маја.

Наставити читање Место ЕОН17 С играчки лаптоп оверцлоцк на 4.5ГХз, до за ред

Место ЕОН17 С играчки лаптоп оверцлоцк на 4.5ГХз, да би се на првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 13:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Порекло | Емаил тхис | Цомментс

АЦЕР П500 Ицониа Таб преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/acer-iconia-tab-a500-review/:
Прошлог месеца, Самсунг Ксоом је био једини званично санкционисана андроид 3,0 таблета доступна у Сједињеним Државама. Сада постоје четири - Т-Мобиле Г Шкриљац стигао прошле недеље, АЦЕР Ицониа картица Л500 ове недеље, а Асус Еее писање Трансформатор ће ускоро погодила САД обалама. Сви имају исте основне силицијум унутра, али ох-тако-мало различити приступи облика, тако да цена може да буде искрено одлучујући фактор ових дана. То је где смо мислили да Ви-Фи само за АЦЕР Ицониа Картица је имао предност, лансира на $ 450 , али сада је АСУС је уздрмала новац стабло са $ 400 цифра за Еее писање трансформатор, сумњамо друге Цена маркице ће држати. То може бити и најситнији дифферентиаторс да промене своје мишљење у корист одређеног шкриљаца. Шта је потенцијални купац таблета да радим? Придружите нам се на турнеји од посебног привилегије АЦЕР П500 Ицониа картица и нејасноће након паузе, а ми ћемо вам рећи.

Наставити читање АЦЕР П500 Ицониа картица преглед

АЦЕР П500 Ицониа картица преглед првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 14:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Дропбокс Покушаји да Убити Отвори пројекат извор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9blStXuNdv8/Dropbox-Attempts-To-Kill-Open-Source-Project:
Мескаруне пише "Дропбокс покушава да убије пројекту Дропсхип, користан програм који корисницима омогућава да увезете датотеке у њихове рачуне помоћу хасх и заобилазећи потребу да јавно Дропбокс датотеке послате. Лажне ДМЦА захтева да све стране укључене, и забрана и цензурисања програма. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БПГ Веркс ДТВ Шредер тест вожњу (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/bpg-werks-dtv-shredder-test-ride-video/:
Ми смо први пут чула за Шредер поново у септембру , луда, чудна треадед који изгледа спреман да се појави у наредном филму Старсхип Трооперс - или можда ТМНТ рестартујете најмање. То је производ преактиван ума Бен Гулак, момак иза Уно трансформацију и само-балансирање мотор који смо видели на ЦЕС-у. Када је Бен нам показали неке снимке ДТВ Шредер на сајму Знали смо да морамо да га вози и тако смо урадили, ударали песак у Новом Мексику и успео да долазе од искуства неповређена, а само мало дехидриран. Хајде да проверите у нашем искуству са обе потрошачке пријатељски Спорт и прилично бравниер војне издање, које могу бити у производњи до краја године.

Наставити читање БПГ Веркс ДТВ-Шредер тест вожњу (видео)

БПГ Веркс ДТВ Шредер тест вожњу (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 13:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

НИЦ отпорник: Уради сам Хакери Доинг Страшан Ствари

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JneHrm99CEY/NYC-Resistor-DIY-Hackers-Doing-Awesome-Things:
ХансонМБ пише "чији је оснивач неколико пријатеља који су желели место за лимарија са електроником и испуњавају истомишљеницима хакери за добро, Њујорку Отпорник је процветала у једну од најутицајнијих земљи хацкерспацес На било којој датој четвртак увече, њихов пријатан, претрпан поткровље. Радионица је пузећи са различитим гомилу хардкор мајстор кваришима и радознала придошлица бацање неких опрез и многе корисник гаранције на ветру., они су ту да граде, Прецизирај, одмор и делите све, од играчака робота до замршене скулптуре папира на опен соурце музичких инструмената ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НАСА гледа да изгради станице "гаса" ин Спаце

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFDfHqWqnfs/NASA-Looking-To-Build-Gas-Stations-In-Space:
цоондоггие пише "Гориво је велики проблем када је реч о дуго-трајање спацефлигхтс -. њена тежина је проблем за покретање и једном летилица понестане горива не постоји место за добити више То је место где у станицама-простор 'гаса' се налази на стратешке тачке дуж трасе ће бити благодет за свемирски лет што је управо оно што НАСА жели да учини почиње да тражи предлоге за оно што назива. У-Простор Криогени Потисно гориво складиштење и пренос демонстрација који ће положити темеље за људе да се постигне безбедно више дестинација, укључујући и Месец, астероида, Лагранж поена и Марс. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.