вторник, 26 април 2011 г.

Коалиција компанија ствара ВебМ заједнице крст лиценце иницијативу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/coalition-of-companies-creates-webm-community-cross-license-init/:
Када је Гоогле представио своју ВебМ отворене медије изворни формат и прогласио да то буде један кодек да влада свима осталима , било је и оних који су осудили његову корисност и осетио да Х.264 наследити земљу. ВебМ моћ претвара неке од тих клеветника одан, и да уједини више да ВП8 / Ворбис узрока, 17 предузећа су сада формиране ВебМ Заједнице унакрсне лиценце (ЛККС) иницијативе између дружење своје ВебМ у вези ИП адреса ресурса. Иницијатива је основана, тако да сви користе Ел Гоог је жељени мултимедијалних кодека без опасности од патента парнице , а ЛККС суперфриендс ће дочекати више чланова да ојача своје правне можда - али онима који желе да се придруже мора да одобри Роиалти фрее лиценцу било који од њихових патената који покривају ВебМ технологију. Страст за поједностављење веб стандарде и спремност да шире реч о ВебМ не може повредити, или - нови формати не продају себе, Знате.

Коалиција компанија ствара ВебМ заједнице крста лиценце иницијативу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 05:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ВебМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар