вторник, 26 април 2011 г.

Вибратрон игра немогуће музику са кугличним лежајевима, вам је нови господар (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/vibratron-plays-impossible-music-with-ball-bearings-is-your-new/:

Прво су дошли по опасности! , онда су дошли на наше вибрапхонес. Ми још увек сопствени бејзбол , али "људи само" списак је израсла једна краћи сада да Карнеги Мелон Роботика Клуб има биртхед Вибратрон, роботски вибрафон. Вибратрон'с Ардуино мега контролише 30 Соленоид капије да пада челичних куглица на вибрације тастера, производњу напомене, Архимед завртња рециклира лежајеви, претварајући их у још једном слатка, слатка музика. Такође, треба напоменути да Вибратрон не стави пристојан, соли-оф-Еартх вибрапхонистс без посла. То је какофонија у видео је "Циркус Галоп," написао за два играча клавира и немогуће за људе да обављају - и још увек прилично тешко за људе да слушају. Види, Вибратрон је ту да вам помогне, колега људи. Барем за сада. Кликните видео горе да се упознају.

Вибратрон игра немогуће музику са кугличним лежајевима, вам је нови господар (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 01:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Да | Соурце Карнеги Мелон Роботика Клуб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар