вторник, 26 април 2011 г.

ИоуТубе спремна да почне изнајмљивање видеа на захтев филмове од великих студија?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/youtube-ready-to-start-renting-video-on-demand-movies-from-major/:
Према Ентертаинмент сајт преломи, Гоогле ИоуТубе је коначно затворили све Студио се бави да се добије потпуно у онлајн филм изнајмљивање игру. У извештају се указује на то може да покрене чим се ове недеље са филмовима из већим укључујући Сони, Варнер и Универсал, као и мање ентитете као што су Лионсгате, Кино Лорбер и други независни. Ово не изгледа као да је изазов (сада већи него Цомцаст , али још увек мања од ХБО) Нетфликс, уз неименовани студију екец наведених у чланку говори колико су срећни да виде нови конкурент закуп (и на крају продаја) филмове То је не користи модел претплате . Аппле тренутно води онлајн ВОД-тржишту после скакања у са иТунес још у 2008 , тако да је очигледно да је главни циљ, али без важних информација (цена, квалитет слике и садржај), тешко је рећи колико је то изазивача. ВОД гласине су суирлед око ИоуТубе за прилично неко време и то избацио $ 3,99 Изнајмљивање од инди филмова нешто више од годину дана, овде у нади да иду цео пут и нуде ништа мање него и стримовање за почетак.

ИоуТубе спремна да почне изнајмљивање видеа на захтев филмове од великих студија? првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 22:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Преламање | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар