вторник, 26 април 2011 г.

Асахи је нови танки стакла као подлога за екран осетљив на додир приказује даје смарт витак силуете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/25/asahis-new-slim-glass-substrate-for-touchscreen-displays-gives/:
Сви ми желимо да наша Хандхелдс да обилан моћ рачунара и дарежљива трајање батерије, али танка је , као и већина корисника у потрази за уређајем који је мање Мерилин Монро и Кејт Мос . Да би нови телефони и таблете писта спремна, Асахи развио тање стакла подлога за коришћење у екран осетљив на додир приказује. Овај нови 0.28мм соде-креча стакло је 15% тањи од постојећих Понуда компаније, и Асахи ће почети масовну производњу је до краја априла. Мршави нови супстрат ће огибљење своје ствари на С СИД следећег месеца - у пару са неким трајним Драгонтраил , без сумње - тако да смо весели добијање хандси са компанијом нови танки и трим приказује. Углавном, ми смо само Одушевљени да наша будућност телефони неће изгледати као маст у нашем панталона. ПР након паузе.

Наставити читање Асахи нови танки стакла као подлога за екран осетљив на додир приказује даје смарт витак силуете

Асахи је нови танки стакла као подлога за екран осетљив на додир приказује даје смарт витак силуете првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 25 Јан 2011 20:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Технологија на | Соурце Асахи Гласс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар