вторник, 26 април 2011 г.

Чикаго је Адлер планетаријума да почне пројектовање 8К од 8К слике из јула ове године, ставио Цинема екрана на срамоту

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/chicagos-adler-planetarium-to-start-projecting-8k-by-8k-images/:
У реду, тако да није баш Видео, нисмо тамо још увек , али Адлер планетаријума и њен нови Граингер Небо позоришта о томе да нам покаже оно што 64 мегапиксела слика изгледати на великом екрану. Описао као "највећи појединачни бешавне дигиталне слике у свету", слика унутар планетаријум ће доћи од 20 пројектора закачен до 45 рачунара за обраду података, а требало би да обезбеди већину луцидан и заносан поглед к нашег универзума да се може добити без стварног изласку из Земљине атмосфере. Нови Схов почиње 8. јула, пошто је заједно ставио је уз помоћ НАСА-и ИБМ између осталих. Скочи прошлости пауза за пуну саопштењу.

Наставити читање Чикага Адлер планетаријума да почне пројектовање 8К од 8К слике из јула ове године, ставио Цинема екрана на срамоту

Чикаго је Адлер планетаријума да почне пројектовање 8К од 8К слике из јула ове године, ставио Цинема екрани на срамоту првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 03:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Адлер Планетариум | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар