събота, 5 февруари 2011 г.

Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
Ню Йорк Метрополитен Транзит орган стартира пилотна програма за няколко месеца назад, които предлагат някои състезатели автобус в реално време, проследяване на информация, но сега е разширена неща с цяло новата програма на Б63 път в Бруклин. Тази услуга в момента е достъпна чрез мобилни приятелски сайт или текстово съобщение, а потребителите смартфон може да сканира и просто щракам снимка на баркод (вероятно едно QR код ) на автобусна спирка незабавно да проверите в на мястото на следващите пет автобуса , който ще пристигне на спирка. Нещо повече, за разлика от предишната програма, новата система е базирана на платформа с отворен код разработена с помощта на OpenPlans и MTA всъщност насърчава разработчиците да копаят в API и да развиват своите собствени решения - което със сигурност може да получите интересна, тъй като програмата се разширява в града (на Стейтън Айлънд автобусна линия е в непосредствена близост до). Ръководителят на миналото на почивка за пресата на MTA, и удари на връзка, за да изпробват услугата директно в браузъра.

Продължавам четене Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони

Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари, 2011 год. 12:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Маса Транзит | източник МТА BusTime , OpenPlans | Изпрати | Коментари

Близо 100 хиляди P2P потребителите предявяват пред последната година

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2cN6ei4uc0I/Nearly-100000-P2P-Users-Sued-In-the-Past-Year:
Анонимен читател пише "The лавина от съдебни дела на авторски права в САЩ, най-вече срещу BitTorrent потребители, са на път да удари едно съмнително събитие. Общо 99 924 подсъдимите са били съдени през последните 12 месеца, а новите случаи се подава в едно бързи темпове. възрастни компании по-специално се включиха в печеливши плащане се или по-друг схема, при която десетки милиони долари, са изложени на риск. " Въпреки че, както други читатели посочват, съдии, така и кабелни компании са се уморен от безкрайните призовки в P2P порно случаи.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia планират "организационни промени", мобилни телефони Exec за ученици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Изглежда, че капиталовите пазари ден се очертава да бъде доста по barnburner за Nokia. В резултат на новината, че Microsoft и Nokia може да има някакъв вид обединение на предприятия в строителството, Германия седмично Wirtschaftswoche съобщава, че новоназначеният изпълнителен директор Стивън Елоп ще бъде офериране сбогом на редица високопоставени служители. Позовавайки се на "компанията източници", на книга се посочва, че Мария Т. Макдауъл , една важна клечка в мобилните телефони единица, както и Никлас Savander, управителят на пазарите единица, могат да бъдат на училище. Освен това, Кай Oistamo (главен развитие ") и Теро Ojanpera, управителят на служби и мобилни решения, може също да се ползват от своите окончателно почивните дни като служители на Nokia. Всичко това е част от стратегията за постигане на значим преход, и ако всички тигани, тя ще бъде първата голяма Елоп ход, тъй като може да поеме ролята главен изпълнителен директор през септември миналата година . Разбира се, Anssi Vanjoki повече или по-малко наляво по свое желание , а компанията е основно препускаше напред, с малък или без промяна, тъй като. Ние сме казали, че Nokia е наел ловци на глави, за да търси хора за топ каза слотове, но това е трудно да се каже защо Елоп смята, че новата мозъка са необходими. Ето надявайки се, че е началото на нещо ... конкурентоспособни.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Nokia планират "организационни промени", мобилни телефони Exec за ученици първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 година 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink В Nokia Блог | източник Wirtschaftswoche | Изпрати | Коментари

Mobile ACLU's Challenge Защита Developer

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/McpzsoSONMs/ACLUs-Mobile-Privacy-Developer-Challenge:
Анонимен читател пише "Защита на групи обяви мобилни предизвикателство за поверителност разработчик вчера. Състезанието, Разработване на личния живот, предизвикателствата мобилни разработчиците приложението за създаване на средства, които помагат на обикновени мобилни устройства разбират и защитават личните си данни. Това е спонсориран от ACLU на Северна Калифорния, на ACLU на Вашингтон, и Tor проект, с помощта на Онтарио Информация и Защита на комисаря Office. Подаване Крайният срок е 31ви Май, 2011 год. Победителят ще бъде обявен през август 2011 г. по време на събитие в Лас Вегас, което съвпадна с DEFCON и Black Hat конференцията за сигурност. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


"Спутник" Моментът или не, науката Панаири изостават

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pRs1EjQqx40/Sputnik-Moment-Or-No-Science-Fairs-Are-Lagging:
Анонимен читател пише "Ню Йорк Таймс работи разказ за отговор от страна на някои учители от училище науката по отношение на държавната Обама на адрес съюз. Това е хубаво, че иска да празнуват празника победителите, казват те, но неговата мания по стандартизиран по математика и четене на резултатите от изпитите означава, че те нямат време да запознае студентите с основите на науката как да се направи. "Имам толкова много държавни стандарти трябва да научат понятия-мъдър, това отнема време далеч от това, което намери най-ценното, което трябва да ги има Запитване за света, "каза един учител."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Archos 70C цвят д-четец сега за предварителна поръчка от САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/archos-70c-color-e-reader-now-up-for-pre-order-stateside/:
Какво ще получите, когато пресичат Атлантическия океан с цвят Archos 70b д-четец ? По азбучен ред с промяна на едно място, както изглежда. В Android 2.1 задвижвани книга замени със 7-инчов 800 х 480 TFT дисплей е изскочил за предварителна заявка на JR.com. Няма картина (макар и да приеме, че тя е почти същата като 70b), една $ 149,99 цена, а не крайна дата, до освобождаване. Съпротивителни сензорен екран, 600MHz процесор, 4 GB за съхранение на багаж, WiFi, SD слот, както и за 10 часа вързани линия на живота. Много по-евтино от хранене цвят , но все още е привлекателна сред още по -сладък конкуренцията ? Това е вашето обаждане.

Archos 70C цвят д-четец сега за предварителна заявка в САЩ първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 год 08:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink В четец Блог | източник JR.com | Изпрати | Коментари

Сара Пейлин да търси търговски марки Нейното име

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HICFjd-9t98/Sarah-Palin-Seeks-To-Trademark-Her-Name:
Хю Пикънс пише "The LA Times съобщава, че бившата Аляска губернатор и 2008 г. републиканския кандидат за вицепрезидент Сара Пейлин е подал документи със САЩ патенти и търговски марки през ноември за търговска марка нейното име. При първоначалното си заявление, Пейлин, изброени използване на търговска марка на сайт с участието на информация за политически въпроси;. и образователни и развлекателни услуги, включително мотивационно говори в областта на политиката, културата, бизнеса и ценности правни експерти казват, че е сравнително необичайно за политици официално търговска марка имената им, защото те обикновено не са свързани с търговската ценни продукти или услуги и trademarking име е по-често за известни личности в областта на забавления, мода или спорт. "Сара е някой, който вече не е на правителството и осъществява други дейности, по-специално, говорене ангажименти ... и тя изглежда като тя иска да защити името си с тези дейности ", казва адвокат Клаудия Ray."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Обединеното кралство за споделяне на файлове адвокати ACS: Закон Shut Up Магазин Пред Съда

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vX87RmIO5s/UK-File-Sharing-Lawyers-ACSLaw-Shut-Up-Shop-Ahead-of-Court:
nk497 пише "Противоречиви правна фирма ACS право и единственият му клиент за споделяне на файлове Media CAT са затворили бизнеса си, дни преди постановяване на решение се дължи в случай доведоха до Великобритания патентен съд. ACS Законът е скандален за изпращане на писма до твърдяното незаконни споделянето на файла с искания за плащане и заплашва костюми право. Сега, ACS има дело пред съдия, той се опитва да се откаже от случая, и вече е напълно затворена врата. Адвокатите на подсъдимите се опитва да запази случай отиваш, за да , за да могат да получат обратно разходите. " Това звучи точно в съответствие с други скорошни събития ACS, от получаване порицал от съдия, който да е черна от един доставчик, а дори и пускането на спирачките на споделяне на файлове самите дела.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Viacom Затваря MTV Games

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0YQ9NzjUeZE/Viacom-Closes-MTV-Games:
eldavojohn пише "The ескейпист съобщава, че на MTV Games разделяне на Viacom е да се затвори. След разпродажба Harmonix за предполагаем еквивалент на една червена Омар подаръци карта, оказва се, че разделянето на Viacom, известен като MTV Games е малко се оставя плоча . Има някои кавги над пропусна обвързана с постигнатите резултати плащания и MTV Games не успя да постигне споразумение за публикуване на всички игри Rock Band в Европа -., което вероятно е последният пирон в ковчега им "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


качи дарби grifter почистване на британските банкови сметки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
На 25 януари, Регистър, че един нещастен човек, видял негова банкова сметка изпразнени чрез серия от месечни покупки качи подарък изпратени до непознат Hotmail акаунт. Той е бил информиран за кражба чрез имейл от Apple, казвайки му подарък закупуване е било потвърдено, но уви, той беше вече са предприети в размер на £ 1,000. Той е бил повече от седмица, тъй като историята се появи, но сметките продължават да се излива в един форум за поддръжка на клиенти на Apple, в духа на обвинения, отправени към регистъра - и момчето са хора, луди. Очевидно, клиентите търсят да помогнем на Apple са получили отговор, който път звучи ужасно запознати : Отказ от кредитната ви карта и доклад разходите на банката си. Ние все още да чуят за това да се случи навсякъде извън Великобритания, но все още сме заинтересовани да се види как голям обир качи шейкове се. Ако подозрителен Hotmail сметка е, че смученето сухо, ние искаме всички сортирани данни.

качи дарби grifter почистване на британските банкови сметки първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 06:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Регистърът | източник Apple Подкрепа | Изпрати | Коментари

Mozilla обяви играта на Победителите в конкурса

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IJZSw_waQts/Mozilla-Announces-Game-On-Competition-Winners:
Анонимен читател пише "Mozilla обяви победителите в играта на конкуренция, конкурс, който цели да насърчи разработването на игри, базирани на уеб технологиите. В различните категории на конкуренцията Далечния ₩ 7 най-добрата технология, Sketchout спечели най-естетика, Favimon спечели Най-оригинален , Websnooker спечели най-полиран, и роботи са хора, твърде спечели най-забавно. Z-Type спечели Избор на Общността категория и Мрамор Run спечели най-добър уеб-бодрост и най-добри като цяло. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Alienware M11x започвайки от само $ 599, но не за дълго

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/alienware-m11x-starting-at-just-599-but-not-for-long/:
Alienware M11x е никога не е бил жестоко цени - поне не в сравнение с на Dell Adamo XPS - но там е просто нещо красиво за подъл в по тази магическа $ 600 марки. Право около година, след като бе представен за първи път в света най-силните ултрапортативен е навеждане само $ 599 в предполагаема усилията за изчистване на инвентара. Dell не се стеснявам това да е "ограничен продажба количество", се придържаме към основния модел спортни 2GB на DDR3-800 памет, 64-битова копие на Windows 7 Home Premium, 160GB 5400rpm твърд диск, един overclockable 1,3 GHz Core 2 Duo SU7300 , 11.6-инчов WLED панел (1366 х 768), 1.3-мегапикселова уеб камера, интегриран 10/100 NIC и 1GB NVIDIA GeForce GT 335M GPU. Естествено, Sandy Bridge модели ще ви струва повече, но ако сте кошер с изкупуването вчера е най-добре, че източник на връзката е мястото, където трябва да оглави, STAT.

[Благодаря, Бенсън]

Alienware M11x започвайки от само $ 599, но не за дълго първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти Февруари, 2011 04:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Alienware | Изпрати | Коментари