събота, 5 февруари 2011 г.

T-Mobile предстоящите предложения на HSPA + WWAN да пропускам, комични кодови имена разкри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/t-mobiles-upcoming-hspa-wwan-offerings-get-leaked-comical-cod/:
Той е бил горещ минути, тъй като хората от T-Mobile са въвели нов USB модем WWAN, но ако документът по-горе е да се повярва, че може да се промени за кратко време. Тъй като Jet възраст, тя изглежда като на няколко други - с кодово име Кити Хоук, щата Вашингтон и Уейн - може да се спуска, за да вземе нещата от тук. Първият се говори, че удари рафтовете през март, предлагат HSPA + скорости от 21Mbps и способност за решаване на голяма част от световните проблеми. Що се отнася до Вашингтон? Това ще бъде T-Mob първият модем USB да предлага HSPA + скорости приближава 42Mbps , и ако всичко върви добре, този човек ще плясък надолу през следващия месец. Преминавайки, има чифт Waynes, че ще служи като носител на първия мобилен горещи точки, които дават възможност пет WiFi-поддръжка за устройства, за да крада на разстояние от 21Mbps (Lil 'Wayne) или 42Mbps (Big Уейн) връзка. Ето надявайки се T-Mobile е нещо умно и да се придържа с кодови имена - пускането на пазара Exec в нас просто знае, че е правилното нещо да направя.

T-Mobile предстоящите HSPA + WWAN предложения е да пропускам, комични кодови имена разкри първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 18:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник TmoNews | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар