събота, 5 февруари 2011 г.

Nokia планират "организационни промени", мобилни телефони Exec за ученици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Изглежда, че капиталовите пазари ден се очертава да бъде доста по barnburner за Nokia. В резултат на новината, че Microsoft и Nokia може да има някакъв вид обединение на предприятия в строителството, Германия седмично Wirtschaftswoche съобщава, че новоназначеният изпълнителен директор Стивън Елоп ще бъде офериране сбогом на редица високопоставени служители. Позовавайки се на "компанията източници", на книга се посочва, че Мария Т. Макдауъл , една важна клечка в мобилните телефони единица, както и Никлас Savander, управителят на пазарите единица, могат да бъдат на училище. Освен това, Кай Oistamo (главен развитие ") и Теро Ojanpera, управителят на служби и мобилни решения, може също да се ползват от своите окончателно почивните дни като служители на Nokia. Всичко това е част от стратегията за постигане на значим преход, и ако всички тигани, тя ще бъде първата голяма Елоп ход, тъй като може да поеме ролята главен изпълнителен директор през септември миналата година . Разбира се, Anssi Vanjoki повече или по-малко наляво по свое желание , а компанията е основно препускаше напред, с малък или без промяна, тъй като. Ние сме казали, че Nokia е наел ловци на глави, за да търси хора за топ каза слотове, но това е трудно да се каже защо Елоп смята, че новата мозъка са необходими. Ето надявайки се, че е началото на нещо ... конкурентоспособни.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Nokia планират "организационни промени", мобилни телефони Exec за ученици първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 година 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink В Nokia Блог | източник Wirtschaftswoche | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар