събота, 5 февруари 2011 г.

Dell резки 7 ап телефон открити, до момента е много шум за нищо (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/dell-streak-7-phone-app-discovered-so-far-is-much-ado-about-not/:
Помниш ли, когато всички ние се засмя за осъществяване на повиквания на 5-инчов Streak ? Това бяха дни. Сега изглежда, че някои умни Tweakers са открили скрити ап телефона инчов модел на Dell 7 ... но извън черупката на презентация, не съм чул за него. Според резки Smart, въртене да бъде включено, има и специален бутон за гласова поща, и призовава явно няма да се свържете (което е, в този конкретен случай, на пръв поглед не са свързани с превозвача). Виж разочарование за себе си в клипа след почивката, а не да се притеснявате, феновете на стопанството гигантски плочи до ухото, когато говорите с любимите хора, някой някъде без съмнение ще се получи това работи в някакъв момент.

Продължи четене Dell резки 7 ап телефон открити, до момента е много шум за нищо (видео)

Dell резки 7 ап телефон открити, до момента е много шум за нищо (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари 2011 година 16:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Streak Smart | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар