събота, 5 февруари 2011 г.

Samsung Smart Touch Android дистанционно апартамент в момента е достъпна за сваляне

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Страхотна новина, канал сърфисти - на Samsung Smart Touch Android дистанционно приложение е най-накрая на разположение в Android Пазар за свободно изтегляне почти девет месеца след първоначално стартиране на IOS . Ако изпуснах як количество чедър на нов модел C Samsung интернет телевизия през 2010 г. (тези с по-старите модели са изложени на късмет) и не мога да чакам за вашия телефон Android да усвои още един живот задача, днес може да бъде важен. Ние казваме "да", просто защото ни CES практически със софтуера не е точно надуе - но след това отново, масивна показват етаж търговията не е точно най-WiFi тестване околната среда. В момента на заявката е средно четири звезди от 25 души, но това не е напълно безплатно от повърхностни познания на катастрофата и отчети за грешки. Чувствайте се свободни да го даде един вихър, ако имаш необходимите съоръжения, и ако това за друг диван-картофи чувство не идва ... добре, не губят надежда, защото това двустранно QWERTY дистанционно може да спаси положението по-скоро.

Продължавам четене Samsung Smart Touch Android дистанционно апартамент в момента е достъпна за сваляне

Samsung Smart Touch Android дистанционно апартамент в момента е достъпна за изтегляне първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари 2011 г 16:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник Android Market | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар