събота, 5 февруари 2011 г.

Ricoh CX5 преразглеждат: незначително по-добре от CX4

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/ricoh-cx5-reviewed-only-marginally-better-than-the-cx4/:
Е, не е ли това просто сладък? Ако ще се припомни, Ricoh's CX4 е установено, че е само "леко да се чувствате" на CX3 , която бе преди него (и също с CX2 / CX3 преди това). Бързо напред няколко месеца, и това е една и съща песен и танц отново и отново ... , но с различни номера модел, разбира се. Глобата хора в продължение на Фотография блог наскоро постави подобно стил CX5 чрез своите крачки, и автофокус настрана, това е по същество същата камера като CX4. В самотни функция стоя на нов човек е Hybrid AF функция, която със сигурност подобрява автофокус пъти, но критици побързаха да се отбележи, че акцентът време в CX4 никога не е бил наистина един въпрос да се започне. В действителност, следният ред само за това, обобщава: "В CX5 практически не се отличава от малко по-старата CX4 от гледна точка на дизайн, качество на изображението и набор от функции, като само по-бързо система за автофокус за да получите наистина вълнува." Освен това, останалата част от точка-и-снимай света се разви доста през всичко това, което прави CX5 една още по-малко убедителни опция от CX4 е по време на своя започне прозорец. Чувствайте се свободни да се удари в източник на връзка за цялото жилище, но не очаквайте да оставят усещането за това всички топъл импулс купуват просто направени.

Ricoh CX5 преразглеждат: незначително по-добре от CX4 първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 19:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Фотография Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар