събота, 5 февруари 2011 г.

качи дарби grifter почистване на британските банкови сметки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
На 25 януари, Регистър, че един нещастен човек, видял негова банкова сметка изпразнени чрез серия от месечни покупки качи подарък изпратени до непознат Hotmail акаунт. Той е бил информиран за кражба чрез имейл от Apple, казвайки му подарък закупуване е било потвърдено, но уви, той беше вече са предприети в размер на £ 1,000. Той е бил повече от седмица, тъй като историята се появи, но сметките продължават да се излива в един форум за поддръжка на клиенти на Apple, в духа на обвинения, отправени към регистъра - и момчето са хора, луди. Очевидно, клиентите търсят да помогнем на Apple са получили отговор, който път звучи ужасно запознати : Отказ от кредитната ви карта и доклад разходите на банката си. Ние все още да чуят за това да се случи навсякъде извън Великобритания, но все още сме заинтересовани да се види как голям обир качи шейкове се. Ако подозрителен Hotmail сметка е, че смученето сухо, ние искаме всички сортирани данни.

качи дарби grifter почистване на британските банкови сметки първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 06:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Регистърът | източник Apple Подкрепа | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар