събота, 5 февруари 2011 г.

Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
Ню Йорк Метрополитен Транзит орган стартира пилотна програма за няколко месеца назад, които предлагат някои състезатели автобус в реално време, проследяване на информация, но сега е разширена неща с цяло новата програма на Б63 път в Бруклин. Тази услуга в момента е достъпна чрез мобилни приятелски сайт или текстово съобщение, а потребителите смартфон може да сканира и просто щракам снимка на баркод (вероятно едно QR код ) на автобусна спирка незабавно да проверите в на мястото на следващите пет автобуса , който ще пристигне на спирка. Нещо повече, за разлика от предишната програма, новата система е базирана на платформа с отворен код разработена с помощта на OpenPlans и MTA всъщност насърчава разработчиците да копаят в API и да развиват своите собствени решения - което със сигурност може да получите интересна, тъй като програмата се разширява в града (на Стейтън Айлънд автобусна линия е в непосредствена близост до). Ръководителят на миналото на почивка за пресата на MTA, и удари на връзка, за да изпробват услугата директно в браузъра.

Продължавам четене Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони

Бруклин автобус ездачи се в реално време автобус проследяване чрез мобилни телефони първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари, 2011 год. 12:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Маса Транзит | източник МТА BusTime , OpenPlans | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар