събота, 5 февруари 2011 г.

iPhone 4 на Verizon: как, кога, къде и дали да го купя

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/iphone-4-on-verizon-how-when-where-and-whether-to-buy-it/:
В деня на съдбата е почти върху нас на 10 февруари, най-накрая ще могат да получат един iPhone, който работи на Verizon . За нас в медиите технологии, това е една разпенена на изчакване, на пръв поглед безкрайните слухове, че никога не трябва да се пише за отново - whew! - Но за вас, това може много добре да бележи началото на едно магическо пътешествие. Разбира се, има много, много неща, за да смятат, че ще повлияят на вашия решение за покупка: какво превозвач вие сте в момента? Имате ли вече имате iPhone? Колко пътува се занимаваш? Вие сте вегетарианец? Списъкът продължава още и още - и ние имаме намерение да ви помогне да разберете всичко, което във времето за стартиране ден. Нещо повече, ние ще разгледаме някои от най-добрите алтернативи, също, защото нека бъдем честни: просто защото iPhone Verizon е тук, не означава, че това е право на всеки. Така че още отсега, да се потопите и се получи това измисли.

Продължавам четене iPhone 4 на Verizon: как, кога, къде и дали да го купя

iPhone 4 на Verizon: как, кога, къде и дали да го купя първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 година 17:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар