неделя, 24 юли 2011 г.

За Текас Уџбеници, победа за еволуцију

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-A1GW2nu_0/For-Texas-Textbooks-a-Victory-For-Evolution:
Анонимни читалац пише "Тексас Одбор за образовање једногласно је сишао на страни еволуције у 8-0 гласа, одбор је данас одобрио научно тачне средњу школу биологије уџбеник додатака од установљени мејнстрим издавача - и није одобрио креационистичког-. подржала допуну од Међународног Базе података, ДОО ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Када је повез преко очију, Веирд науку преферира стене и маказе

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2gyVEMcIymI/when-blindfolded-weird-science-prefers-rocks-and-scissors.ars:

Ако рок, ја ћу такође рок. Ако папир, ви сте сами: Недавно смо покривени како би рок-папир-маказе нам помоћи да схватимо еволуције . Сада, то је што нам помаже разумеју људско понашање . Људи и других примата су велики опонаша, подсвесно понавља акције видимо наше вршњаке обавља око нас. Али, у већини случајева, тај начин долази без икаквих трошкова, тако да истраживачи су желели да виде да ли мимикрије тако укорењен да би људи то раде чак и када је оштећен своје циљеве. Дакле, они прибегли класични експеримент: повез преко очију рок-папир-маказе.

Ако сте ставили оба учесника у повеза за очи, они ће завршити избором опције исто онолико често колико бисте очекивали на основу случајног шансу. Али се повез ван један од њих, и појава привлачи иде пут горе. Али само неке ремија. Нико, очигледно, је посебно заинтересован за имитирају папира.

Бактерије су савладали велике брзине ред: Ово је све врсте нелогично. Неке врсте бактерија марширају полако преко равне површине користећи координира кретање сет прста налик пројекције под називом пили. Али, да би се претвара, да убрза до 20 пута од нормалне брзине , а то чине користећи само један један од њихових пили. Један пилус је очигледно довољно да изазове праћку попут акција, и погура бактерија и бржи и у новом правцу.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Гоогле плус има проблем. Не бој се: Ја сам решење

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iGz-dJlMgds/:

Гоогле Плус је сјајно. Ја не мислим да ће икада бити више него Пепси да кокса Фацебоок, авај, али је много помодар и боље дизајнирани. То је превише лоше да је услуга је жртвовао гомила добре воље током прошле недеље у више наврата јавно се пуца у ногу.

Најпре је то био брендова грешка . Сада је добио много горе: изгледа да су они брисање профила на велико , јер постоји сумња да је плус корисници користити ручице осим своје законске имена. На интернету! Ужас! Што је још горе, благо пасивно-агресивни језик Гоогле инжењери користе да објасне / брани ово је мирисан од уобичајених мозак мртав корпоративно-говоре да на неком другом месту видети: Наш Глупи Политика се мора бранити, зато што је политика, не разумеш? Иако је Глупи. Ох, Гоогле-а. Ми смо сви мислили да су били бољи од овога. Погледајте светло и показати нас зар не?


Сузана Мацхадо
Поштовани # гоогле , ја те волим, али ваш # Гоогле + политика сиса толико ћете бити на мом схитлист док их поправите на одговарајући начин. # гооглефаил

Шта је проблем? Проблем је у томе много људи има веома

СофтЕтхер сензор натоварен КУМА робота показује позама, застрашује свом деловању тренера (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/softethers-sensor-laden-quma-robot-demonstrates-poses-intimida/:
Решење у потрази за проблемом , или решење за проблем који сте били сувише поносни да полицајац на? СофтЕтхер је управо открила оно што би могло да буде завршни ударац са Барбиком је истакнути каријера : сензор-прсне КУМА. Тако далеко можемо рећи, људски облику лутака садржи мноштво сензора да покупи прецизно кривинама и савија, а затим цеви те информације на екрану. Поред приказивања вашег тима балерине тачно како њихова рутинска требало да изгледа, ми смо претпостављам да је прави будућност је овде у далеко сложенији задатак - ствари као што су вештачка интелигенција, велики филмови и научна истраживања. Како она изрека каже, видео вреди зиллион речима, тако су Завирите за себе одмах после паузе.

Наставити читање СофтЕтхер сензор натоварен КУМА робота показује позама, застрашује свом деловању тренера (видео запис)

СофтЕтхер сензор натоварен КУМА робота показује позама, застрашује свом деловању тренера (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 15:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Најбољих Гадгетс- | извор СофтЕтхер (Превод) | Емаил тхис | Цомментс

Андроид Лозинка податке који се налазе у облику чистог текста

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2y5XJ4fCZcU/Android-Password-Data-Stored-In-Plain-Text:
јампола пише "Хакер Новости извештава да Андроид лозинку подаци се чувају као обичан текст у својој СКЛите бази података Хакери Новости каже да је" лозинку за е-маил налозима се чува у СКЛите ДБ-а што заузврат складишти је на фајл систему телефона у. обичан текст. Шифровање или бар трансформацију лозинку би било пожељно ". Сигуран сам да већина би се сложила шифрованим подацима лозинку у најмање СХА или МД5 би врста добра идеја! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т, Гоогле Некус С у продају данас, ексклузивно за Бест Буи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/atandt-google-nexus-s-on-sale-today-exclusive-to-best-buy/:
АТ & Т, Гоогле Некус С на продају, искључиво бест буи
Ако сте гранатирали из 600 шкољки за откључан Некус С , купца кајање почиње сада: субвенционисаних АТ & Т верзија не долази данас. Доступан искључиво од најповољнијих (и то искључиво у црно), АТ & Т, Некус С ће вас само безнацајне $ 99 са две године уговора. Да ли је губитак избор боја (а да цела "закључаном СИМ картицом за АТ & Т," ствар) у вредности уштеде? Ми ћемо оставити да до вас и ваше (Гоогле) новчаник .

АТ & Т, Гоогле Некус С у продају данас, ексклузивно за најповољнијих првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 13:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Бест буи | Емаил тхис | Цомментс

ФДА је да контролише мобилне медицинске апликације

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o9D781cQGx0/FDA-To-Scrutinize-Mobile-Medical-Apps:
микејук пише "То изгледа као" прво се никакво зло 'долази апликације близини САД храну и лекове (ФДА) тражи улаз на предложене надзора неких вези са здрављем мобилног телефона апликацијама.. То је готово исувише олакшава креирање апликација које има за циљ да помогне људима да открију или управљају неки услов или други -. али треба да програмери имају списак лекара, чак иу наизглед безопасна областима "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уз нови осећај сврсисходности, Гоогле Тржишна капитализација затвара у на $ 200 милијарди

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N3BNoJwFpKM/:

Гоогле акција достиже своје највеће вредности у последњих шест месеци, трговине, као висок као $ 619,50 акција у петак, стављајући тражи гигант надомак 200 милијарди долара на тржишту капа. У ствари, Гоогле акција затвореног долара 618,23 у петак, дајући компанија $ 199,23 Тржишна капитализација. Гоогле последњи пут трговало изнад $ 600 је био у првој седмици марта. Наравно, у то време компанија је имала другачији директор (сада председник Ерик Шмит), и нема смисла друштвеног производа на тржишту.

Док Гоогле акција била је наглим скоком раније ове године, у априлу компаније, под новим режимом Лери Пејџ, пријавио нешто нижи него што се очекивало зараде, а цена акција компаније пала је на $ 519 по акцији.

Као што знамо, Страна преузео, реорганизована и уздрмали пословање у компанији. Он је преименован Гоогле основне делатности, за претрагу група, "знање група." И у то време, Страна одлучио запослени бонуса ће бити везан за успех компаније ускоро бити покренута друштвеног производа.

Гоогле акција наставио да клизи наниже у мају и јуну и знатно пала краја јуна, када је откривено да је ФТЦ-припрема велики антимонополских истрага Гоогле 24. јуна "Основна делатност тражи оглашавање." дан вест, Гоогле Вредност акције је пао на шест месеци минимум од 474,88 $.

Наравно, неколико дана касније Гоогле представио Гоогле + , компаније најамбициознији друштвеног производа још увек. У недељу после лансирања Гоогле + инвеститори додао 20 милијарди долара на тржишту капу Гоогле. То у комбинацији са општим снагу тржишта и здравље Гоогле као компанија погон акција навише у јулу.

Прошле недеље Гоогле је дувао протекле аналитичар очекивања , зарада рекордних 9.03 милијарди долара у кварталу. А Страна открио да је Гоогле + је више од десет милиона чланова (три недеље) дељење и примање милијарди артикала дневно, који су били импресивни прекретнице за младе друштвене мреже. Страница је генерално оптимиста на позив, објашњавајући да је нова структура управљања је имплементиран "ради заједно фантастично", и помаже комплетан Гоогле циљ да "дели на веб као што је дељење у стварном животу."

И улице одговорио. Следећег дана након што је Гоогле пријавио зараду, Гоогле цена акција скочила на $ 597,62 $ 528,94 од претходне вечери.

Од тада Гоогле залиха је пењање горе. Као Гоогле + погодио 20 милиона корисника, аналитичари су сада оптимисти за социјални планови Гооглеа. Као Валл Стреет Јоурнал известио је прошле недеље, Барцлаис Цапитал капитала истраживачи говоре инвеститоре да "с обзиром позитивне иницијалне вуче од корисника верујемо Гоогле је сада боље позиционирани да се такмиче и интегришу друштвене сигнале преко својих производа него раније, што би могло погон повећава релевантност у потрази иде напред. "

Као што сам горе наведених, постоје и други фактори доприносе расту Гоогле на лагеру вредности, укључујући и опште здравствено Гоогле, као компаније, као и тренутну снагу тржишта. Али је интересантно да се та

Револуција неће телевизији

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dMoYj1U3FE0/:

Изгледа као стара добра времена су овде опет као Гоогле + позива наставити да гомилају у е-маил. Емаил је да И2К технологија која скочио ајкула у средини деценије, у време кад Твиттер увео у реалном времену директне поруке. Како се мало променило од тада је разлог зашто блогови су још увек давио са Гоогле + анализа или како се може назвати: Сцобле Делте. То је време између када је Роберт изјавио своју потпуну апсорпцију у друштвене медије платформу и или кад мења свој ум.

Роберт је прави проблем са Гоогле +. То је првих дана тако да може да игнорише огроман пустоши расправе, осим о самом платформу. Наравно, постоје Много слике и можда неки видео и цитатима из занимљивих чланака (заправо није стварно на цитат напред). Али углавном збунити разговор гума шутирање, претварајући се да постоји прави социјални графикон на коме се слој матрица вредне информације.

Роберта проблем је у томе што је он купио у идеју кругови без потпуно сигурни да су они нешто више од Твиттер листа. Већ постоје позиви за начине повлачење листа је из Туиттер. Никада нисам мислио листе су корисне, свакако не даје време које је потребно да их окупи. Кругови су лакше управљати, бар до сада, али сам их као безболан је могуће само помоћу два од њих, породице које сам испуњена, и пријатељи који су сви остали. То је на одлазне стране.

На долазни стране, кругови су непријатност више него ишта. Могу да их ценим као организациони принцип за друге, стављајући људе у канте где се сигнал шум нешто подешен. Али, моје искуство од њих се креће од ПР-емитовање тзв ограничен разговора да сам само да нагађамо на учесника. Један од тих је дошао из колега на Салесфорце где сам могао да утврди првих двадесет или тако имена следи мистериозни 109 други. Можда је то последица коришћења иПад Сафари и не стандардне претраживача интерфејса, али сам и даље посматрам ту размену са конфузију.

У ствари, круг, чије име не могу да видим, је група позив да разговарају на тему без разумевања сврху или образложење његових чланова. Има посла само да би на тај ниво конфузије. Морам да се ослоне на пресуде моје колегинице (ја), али немају увид у неке од њих још сам вероватно говорим са. Ја сам пријатно јасно разумевање о томе ко сам комуникацији са, због чега сам овде пишем, у приватном мојим колегама на Чет, и више ограничени у групама и то отворене и приватне.

Отворена Чет групе и даље јавите ми ко је се придружио, тако да осећај зашто се људи тамо по основу камате, посао одговорности, и серендипити. Али не можете да се придружите круг, само да креирате или додате људи у одлазне правцу. Барем ја тако мислим, што је око исту као тако. Нето резултат је недостатак разумевања динамичног групе, осим на нивоу оних који отворено учествују. Много тога је написано ангажовања у овим медијима, али улога Луркер није јасан у плус.

Ништа од овога не дозвољава нову платформу од тога да буде успешан, постоји много људи који траже те врсте токова да рад синтезу онога што се дешава у било ком тренутку или дан. У ствари, било и биће успеха у свету издаваштва за само из тог разлога, као што смо видели са Хоуард Стерн на Сиријус и цросс-селлинг препоруке на Амазон. Пренос социјалних сигнала, брендова развијају. Да их примате, друга прича. Без јасне повратне спреге, шта су последице комуникације?

Јавни подешавање нема такав дебаланс: Знам да свако може да се чита једном су на мрежи. Оно што ја кажем живи у контексту да је знање животне средине. Неки мисли о овоме као ограничавање, ослабивши оно што је речено да се избегне грешке у протоколу или понашање. Мислим да је ослобађање, кретање ми ка комуницира са широком спектру слушалаца са вишестрана приступ који дели разлике

Јабука иницира програм замене за "мали број" на иМацс са 1ТБ Сеагате ХДД

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Да ли сте покупити нове иМац- у периоду од маја до јула 2011 спортског 1ТБ Сеагате хард диск? Вероватно треба да знате да би тањиру бити склон не сорта. Без бриге, иако, Аппле-ов најавила да ће заменити потенцијално неисправних дискова без трошкова да би ја насмејан, и фиксно диску-Спиннин '. Власници регистрованих бушотине у опасности су обавештени путем е-маил, али ако сте прескочили тај облик можете да проверите серијски број на сајту кампа Цупертино-а (повезана испод). Након потврде да машине право, моћи ћете да га оставе на Аппле Сторе или овлашћени сервис центар за замену. Такође је предложено да направите резервну копију диска пре него што је рушење; у најмању руку, то је изговор да искористе те Тхундерболт луке, зар не?

Јабука иницира програм замене за "мали број" на иМацс са 1ТБ Сеагате ХДД првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 12:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мацворлд | извор Јабука | Емаил тхис | Цомментс

Предлагање иновативних употреба за пензионере свемирских

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hEdlNyeZ4Ag/Suggesting-Innovative-Uses-For-Retired-Space-Shuttles:
цоондоггие пише "Било је тужног догађаја када легендарног НАСА Спаце Схуттле програм ендед прошле недеље са слетања Атлантиде Након последњег мисија ће летеће шатлови све бити додељен музеја где милиони ће их се дивимо као статичне приказује.. Али не би било кул да су ставили да користе на местима где можда не очекују? " (Најбоље видљив са слајдова консолидује софтвер по вашем избору.)

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цхатроулетте + Гоогле-Хангоутс = ПлусРоулетте

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Део Гоогле нових друштвених платформи Гоогле + укључује групу видео ћаскање функцију која се зове Гоогле-Хангоутс, који је одличан за групу видео ћаскање и размену. Као мој колега МГ-Сиеглер написао у своју првобитну преглед Гоогле + Гоогле-Хангоутс покушава да реши социјални проблем за видео ћаскање тако што вам олакшати другима говорити да сте заинтересовани за ћаскање. Можете да делите комад садржаја, као што је ИоуТубе цлип, и сви у Хангоут можете да га гледате заједно док је говорио о томе.

Функција је дизајнирана да створи цхат групу (до десет људи), у оквиру Кругова на Гоогле-у +. Наравно, било је само питање времена када ће неко покушао да додате Цхатроулетте типа случајне функционалности услугу видео ћаскање. ПлусРоулетте је лансиран као начин да се створи јавно Гоогле + састајалиште да свако може да се придружи. Ви направите састајалиште, и списак УРЛ на ПлусРоулетте. Ако сте у потрази за већ јавно састајалиште, ПлусРоулетте ће списак доступних Хангоутс.

ГПХангоутс такође пружа сличну функцију списак свих јавних Гоогле + Хангоутс, али морате створити састајалиште на Гоогле + одвојено, затим додајте УРЛ састајалиште за ГПХангоутс. Са ПлусРоулетте, ви заправо да креирате Гоогле + састајалиште преко интерфејса сајта.

Зато што ваше име прикључен на Гоогле + налог, гарав Цхатроулетте проблема је надамо се избегава.

Нека случајна видео ћаскања на Хангоутс почне!



Хабеи САД-12-инчни панел рачунара доноси да нераван изглед Вашем дому

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/habey-usas-12-inch-panel-pc-brings-that-rugged-look-to-your-hom/:
То је срамота овог челичним кућиштем екран осетљив на додир од Хабеи САД су стигли исувише касно за наше таласа насиља на Енгадгет Прикажи, али бар има неке широко прихватљиви спецификације. ППЦ-6512 може брзо изговорити 1080п видс на 12-инчни екран, док троши само 30В захваљујући 1.8ГХз Атом Д525 и НВИДИА ИОН ГТ218 комбо. Празна 2,5-инчни преносиви хард диск фиоке и еСАТА порта дају потенцијал као умрежени складиштење чворишта, а старе школе серијски порт омогућава да рукује сувише контролише кућну аутоматизацију. Могло би се користити као комуникације или безбедност терминалу, јер је 1.3МП камера на броду, ВЕСА отвори за постављање и четири УСБ 2.0 порта. Хецк, ми бисмо купити до три и опрема цело наше куће - да није било $ 800 цена ознаку, очигледно ограничене доступности на ундерловед Хабеи САД-Амазон страницу, као и чињеницу да смо као и наши терминала покаже мало емоција . Пуна спецификација у ПР после паузе.

Наставити читање Хабеи САД-12-инчни панел рачунара доноси да нераван изглед Вашем дому

Хабеи САД-12-инчни панел рачунара доноси да нераван изглед Вашем дому је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 11:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Андроид корисник проведе 60 дана у земљиште ВебОС

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9AjBzR82hCU/Android-User-Spends-60-Days-In-WebOS-Land:
Анонимни читалац пише "Пре око шест месеци, међутим, почео сам да се питају о томе како друге мобилне производе је порастао када се ХТЦ ХД7 прешао мој пут пре мало., Одлучио сам да напусте своје Некус С и живе међу Виндовс Мобиле људи за неко време. искуство је било забавно, али сам на крају вратио у моју Некус С. касније Око месец дана, био сам представио прилику да понови експеримент, само овај пут са Палм Пре плус. Са ХП Тоуцхпад на начин, желела сам да се осећам колико ВебОС радио, истражите разлике, и да погледате у заједници која је и даље лојалан ВебОС. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.