неделя, 24 юли 2011 г.

БОССовог Микро БР-80 дигитални мултитрацк и теренска рекордер одговара бенду и студију у руци

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/bosss-micro-br-80-digital-multitrack-and-field-recorder-fits-th/:
Шеф Микро БР БР-80

Коме треба студио за снимање - или чак потпуно бенд - за то следећи демонстрацију? Узмите најновији гитару, БОСС БР портабл Микро дигитални рекордер и шаку его уради-сам седницу да само мајка љубави. БР-80 вам омогућава да снимите два колосека истовремено и нуди осам стазе репродукцију, заједно са 64 виртуелним нумере микс и мастер било епике сањате горе. За спајање, то је паковање АУКС и 1/4-инцх улаза, излаз за слушалице, па чак и УСБ порт за повезивање са рачунаром. Такође можете снимати користећи уграђени стерео пољу микрофона ако изгубите каблове на свирку. Унутра, то је паковање од четири и шест жица ЦОСМР ефекте, ДНК из ВЕ-20 да зачини свој глас, и еБанд опције. Постоји подршка за ВАВ и МП3 формата, али још боље, СД картице до 32ГБ дајући вам невероватних 550 сати снимања да поставе лиже оне Бурнин 'доле. Данас је доступан и отпрему за око 300 костију - еРоадиес није укључена. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање БОССовог Микро БР-80 дигитални мултитрацк и теренска рекордер одговара бенду и студију у руци

БОССовог Микро БР-80 дигитални мултитрацк и теренска рекордер одговара бенду и студију у руци првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 07:35:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецх Црунцх | извор БОСС САД | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар