неделя, 24 юли 2011 г.

Шокирани Невс Цорп Телефон Ревелатионс Хацкинг? Молим. [ТЦТВ]

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uXCSUywZ9Ys/:

Рик: "Како можеш да ми изблиза? По ком основу? "
Капетан Рено: "Ја сам шокиран - шокиран! - Да пронађе да је коцкање се догађа овде "!
Крупијеа: "Ваша добитак, господине."
Капетан Рено: "О, хвала вам пуно."

Човек мора да жале што су колективни губитак невиности. Невиност у британском парламенту сузама куиззинг Невс Цорп руководиоци преко открића тај телефон хакерских је коришћен у потрази за таблоида лопатица. Невиност од тих истих руководиоци који су били " шокирани, запрепашћени и стид "на средства која се користе од стране њиховог особља да би испоруке насловној страни злата. Невиност виши митрополита Полицајци на учење које плаћени колеге рутински продата информације таблоида новинарима.

А пре свега невиност Велике британске јавности - исти јавности који су књиге попут романа Евелин Ваугх је " кашичицу "у 1938 бестселер, и није исто Пирс Морган је Инсајдер: Приватне дневника Скандалозно деценије два генерација касније. Како шокиран - шокиран! - Сви они су сазнали да су новинари таблоида, у срцу, сцумбагс.

Америци је такође шокиран од откровења - и са само нешто више оправдања. САД новинари су трендед ка вишим моралним земљи од својих колега Флит Стрита, али само у последњих неколико година - као Пол Колинс објашњава у овом фасцинантном комад за Шкриљац.

Заиста, свако ко је икада узео Мардока новине, прочитајте књигу о Флит Стрита, или се смејали на било коју од безброј филмова карактера на основу Невс Цорп руководиоци (Елиот Карвер у Сутра не умире никад није савршен, и репрезентативан пример) је да питам да ли они сами стварно шокиран, или чак изненадити, по откривења зла у компанији или да ли је ово све само веома погодно прилику да доведу до пада човека који скоро сви у јавности има разлога да мрзе.

У овом недељу дана године епизоду Зашто је ово Новости смо управо питати то питање; са Полом нуди дух одбране највише мрзео човека у медијима, и Сара питају да ли је такав однос према блазиране корупције и криминала значи да је на платном списку Мардока превише. У једном тренутку у емисији (која је снимљен јуче), Пол сугерише да је то само питање времена пре него не-Мардок новине су оптужени телефона хаковању - и горе. А шта је то у данашње Независне?

" Хаковање је ендемски на "Огледало", рекао је бивши новинар "

Шокиран!

Видео испод ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар