неделя, 24 юли 2011 г.

Уз нови осећај сврсисходности, Гоогле Тржишна капитализација затвара у на $ 200 милијарди

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N3BNoJwFpKM/:

Гоогле акција достиже своје највеће вредности у последњих шест месеци, трговине, као висок као $ 619,50 акција у петак, стављајући тражи гигант надомак 200 милијарди долара на тржишту капа. У ствари, Гоогле акција затвореног долара 618,23 у петак, дајући компанија $ 199,23 Тржишна капитализација. Гоогле последњи пут трговало изнад $ 600 је био у првој седмици марта. Наравно, у то време компанија је имала другачији директор (сада председник Ерик Шмит), и нема смисла друштвеног производа на тржишту.

Док Гоогле акција била је наглим скоком раније ове године, у априлу компаније, под новим режимом Лери Пејџ, пријавио нешто нижи него што се очекивало зараде, а цена акција компаније пала је на $ 519 по акцији.

Као што знамо, Страна преузео, реорганизована и уздрмали пословање у компанији. Он је преименован Гоогле основне делатности, за претрагу група, "знање група." И у то време, Страна одлучио запослени бонуса ће бити везан за успех компаније ускоро бити покренута друштвеног производа.

Гоогле акција наставио да клизи наниже у мају и јуну и знатно пала краја јуна, када је откривено да је ФТЦ-припрема велики антимонополских истрага Гоогле 24. јуна "Основна делатност тражи оглашавање." дан вест, Гоогле Вредност акције је пао на шест месеци минимум од 474,88 $.

Наравно, неколико дана касније Гоогле представио Гоогле + , компаније најамбициознији друштвеног производа још увек. У недељу после лансирања Гоогле + инвеститори додао 20 милијарди долара на тржишту капу Гоогле. То у комбинацији са општим снагу тржишта и здравље Гоогле као компанија погон акција навише у јулу.

Прошле недеље Гоогле је дувао протекле аналитичар очекивања , зарада рекордних 9.03 милијарди долара у кварталу. А Страна открио да је Гоогле + је више од десет милиона чланова (три недеље) дељење и примање милијарди артикала дневно, који су били импресивни прекретнице за младе друштвене мреже. Страница је генерално оптимиста на позив, објашњавајући да је нова структура управљања је имплементиран "ради заједно фантастично", и помаже комплетан Гоогле циљ да "дели на веб као што је дељење у стварном животу."

И улице одговорио. Следећег дана након што је Гоогле пријавио зараду, Гоогле цена акција скочила на $ 597,62 $ 528,94 од претходне вечери.

Од тада Гоогле залиха је пењање горе. Као Гоогле + погодио 20 милиона корисника, аналитичари су сада оптимисти за социјални планови Гооглеа. Као Валл Стреет Јоурнал известио је прошле недеље, Барцлаис Цапитал капитала истраживачи говоре инвеститоре да "с обзиром позитивне иницијалне вуче од корисника верујемо Гоогле је сада боље позиционирани да се такмиче и интегришу друштвене сигнале преко својих производа него раније, што би могло погон повећава релевантност у потрази иде напред. "

Као што сам горе наведених, постоје и други фактори доприносе расту Гоогле на лагеру вредности, укључујући и опште здравствено Гоогле, као компаније, као и тренутну снагу тржишта. Али је интересантно да се та

Няма коментари:

Публикуване на коментар